Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni moraju otvoriti granice jer zive od turizma, inace ce pasti travu
Oni uglavnom žive od kriminala, turizam je samo pokriće
Uglavnom mi Bosnjaci smo bijeda koja dole konobarise, a sestre nam se kresu po splavovima po Beogradu sa druge strane, nema vece bijede, sirotinje i slabica od nas Bosnjaka, nama mozes zaklati dijete na oci i nikakvu reakciju zauzvrat neces dobiti
Kao da oni jedini imaju more,neki dan vidjeh mala pica u Budvi 17evra, Maldivi dodju jeftiniji
Smetljari kao i škutori
Zna Milo da ga ceka Spuž, zbog toga cijela ova frka. Briga njega i za crkvu i za narod i turizam, valja spasavati sopstvenu g..cu.
da da pripadamo tom kosu, niti idem u hrvatsku ni u crnu goru, nego u tursku i albaniju, i tamo mi super, ko na svome... a ti ga pusi mrzitlju hahahahah
E lijepe naše Banana Republike.
Ma otvorice i za nas kad bude počela sezona cemu drama bespotrebna.
Ove niko ne doživljava. Hehehe. Što kažu albanci, moguli kod njih na more?
I ne treba nigdje da mozete, ne mogu ni ja u Bosnu. KARMA
Milo i njegov njegova druzina zna da im se blizi kraj njihove diktature cak da imaju zagarantovan smestaj u Spuzu.
Ako Njemačka danas ima 11000 aktovnih slučajeva, to je preko 60 pozitivnih na 83 miliona stanovnika, a ne 25? i niko to ne računa, ni MIP BiH, ni novinari. Bože sačuvaj, nije ni čudo što nam se ovo dešava.
Mora tako kad imaš u državi Srbe koji bi da ruše tuđe države preko crkve, u 21. stoljeću...
Koga briga za ova dukljanska gofna, niti su narod niti drzava..Sta cekaju Albanci Toske, neka uzmu Ulcinj. fuj pleme dukljansko dabogda vam sve prokleto bilo zlocinacka banda.
Nisam isao ni prije korone, tako da je za mene ovo vise informacije nego nepogodnost. :)
Za te pare se može puno više vidjeti i doživjeti...
Koga briga za vukoebinu montenegro...
Bilo bi dosadno da nema ovih banana država