Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono ponese handžar na izbore.
Crnu Goru se mora što prije uvesti u EU.
O čemu trabunjate vi iz 23%??? Lijepo piše da je porodična svađa. Druga stvar: Srbi i Crnogorci se ne mrze. Nisu nikad i neće. To što bi vi voljeli da huškate nas jedne protiv drugih pokazuje samo koliko ste licemjerni. Viste taj remetilački faktor, ostavština osmanlijske okupacije. Vratite se u hrišćanstvo i problemi će nestati. Ovako tražite samo gujci čepa. Srbi i Crnogorci su braća. Bili, jesu i biće.
Botovi na klixu raspiruju nacionalizam. Rak vas izjeo.
Ovi hori od nasih 🤣
Milo lopov poslo opet svoje mafijaše.
SPC i vucicevi cakijasi neznaju za demokratiju. njima je oluja, bjesak, juzni vjetar i nato jedini penicilin
maestral*
FSB i SPC imaju plan polupati izborne kutije u Podgorici, Rozajevima i drugim mjestima u CG gdje je dijaspora dosla glasati. Tako se nadaju ponavljanju izbora kada se dijaspora vrati na posao. Nenad Canak na Tweeter-u.
Nenad Canak je inace jako relevantna osoba.
Jedan crnogorac drugi litijas
Rušenje jedne autokratske dinastije nije jednostavno, svjedoci smo tome i u BiH.
Ne u srednji vijek Crna Goro, ako udjes u Srpski Svet, gotovo je sa tobom.
Srednji vijek ti je u glavi.
Albanci