Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko je mala Crna Gora ozbiljnija drzava od BiH
Juce 45 god, i mi se ibretimo, a evo saznao kliks da je lik star 65g, sve u svemu ovaj se nece predati, niti prezati, ima vise zatvora nego Golubivic, a vjerovatno i djela.
Kuduz.
Ma dronom termalna kamera, nema šansi da se sakrije.
u kuci kod nekog
Sakrio se negdje
Vidite Srbi sta vam misli Alija i alijići i samo oprez
Da li nase vlasti spavaju ili su i oni poceli provjeravati nase podrucje u blizine Crne Gore jer ovaj monstrum do sad moze biti i kod nas vec?
pa mi i jesmo utociste
Svaka cast ovim vojnicima. Medjutim, ne kontam kako ga jos niko nije vidio i dojavio policiji. Pa nije Crna Gora veličine jednog Texas-a, pa da se lako možeš izgubiti u nekoj vukoyebini.
Neprohodan šumski teren sa milion putića. Vjerovatno dobro poznaje teritoriju.
Balijagić crnogorski Hanibal Lektor.
Neka Vojska Srbije i Žandarmerija preuzmu slučaj
Isto kao da si rekao "neka vokska hrvatske " ili albanije preuzme.... Pomoci , ako Bude trebalo , moze samo Nato saveznica... Kakva crna srbija ..