Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim Zlatku Lagumdžiju da kao odgovor na ove amandmane da se precizira da je CG bila aktivni dio Srbije za vrijeme agresije, da se brate zna. Kad ovi sateliti Vučkini neke gluposti hoće pa možemo i mi onda činjenice uglaviti u Rezoluciji
Jel to neko izvršio ono bezveze krenuli ili je organizirana vojska to uradila a koja je bila na platnom spisku Srbije
Tražit ćemo od Crne Gore da istraži logore u koje su Bošnjaci odvedeni. Nismo zaboravili to Crnogorci, nemojte misliti da jesmo. Ogradite se od č*tničkih zločina u Crnoj Gori!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne treba nam glas Crne Gore. Amandmane ostavite za beograd i budite vječite sluge im.
Crna gora je Nedobronamjerna.tj..Zlonamjerna.Dejtona je nastao na Zlocinu Genocidu po Beckoj konvenciji UNa Genocidu svaki sporazum koji sacinjava Genocidne namjere je nistavan.Ponistiti posljedice Genocida Zlocina.
Amerika stoji iza ovih amandmana, ne Crna Gora. Poruka je jasna: nema ništa od ukidanja Prelepe i Večne Republike Srpske. Nakon svakog loženja tallibanske SDA gologuzije poturchene u 18% automatski sledi bolno razočarenje. I tako u krug.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Individualizacija….kompletan vojni i politički vrh RS-a presuđen za genocid…i nacisti su individalizirani,ali je Treći Rajh ugašen ZA SVA VREMENA kao najsramotnija epoha Njemačke
Nije ničije da komentariše presude koje su sasvim jasne. Treba to sve odje3ati.
Ovi prijedlozi su noz u leđa Bosne. Svetosavska gamad sektaska.
Kriminalni prijedlozi.
Crnogorci su kao i Bosnjaci narod bez mrznje,bravo♥️
Nedobronamjerna faca 100%.
crna gora nije nikada imala bas iskreno dobar odnos sa BiH
crna gora nije nikada imala bas iskreno fobar odnos sa BiH
obzirom da amandmani sadrze poznate cinjenice nepotrebno ih je isticati jer nista ne mijenjaju.
Crnogorci ili jest ili nije genocid,odlučite se!!!
Imaš jednu guzicu a dvije stolice . Imaš jedan zivot a dvije odluke , za ili protiv. Pogrešna odluka dovodi mozda vama sledeći genocid od istog .
POTPISAO SE SA S.M. (SINISA MALI?) I TVRDI DA SRBIJANSKI AMANDMANI NE ODSTUPAJU OD REZOLUCIJE?
Trebamo i mi uputiti amandmane na Bitku na Kosovu! Treba tražiti da se iz bitke izbaci izmišljeni lik Miloša Obilića, nepostojeceg lika na kojeg je svaljeno ubistvo turskog sultana! Treba tražiti izuzeće "izvještaja o boju na Kosovu" koji je napisao slijepi Vukašin koji se kleo u svoje "slijepe oči" da je svaki dio bitke sopstvenim očima vidio! Neko treba napokoncijelom svijetu pokazati o kakvoj se lažljivoj naciji radi!
bosanska vojska je pobjednicka u kosovskoj bici, to znaju historicari.
Neko treba napokon cijelom svijetu pokazati o kakvoj se lažljivoj naciji radi! Genocid izvode pojedinci, planira ga režim i državne strukture neke države ali Genocid nije IZVODIV ako nema apsolutnu vecinu u nekom narodu! To je svima JASNO! Otud i ovolika borba da se Genocid ne osudi u UN. Fašistički režim u Srbiji je itekako svjestan šta znači Genocid u Srebrenici!
Pametan ovaj Spajić kulturno im pakuje a vucko nezna šta da radi