Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da poručim botovima koji su očito prisutni ovdje. Vidite da nema više JNA? Potamaniše vas hladno. Imate li vi jedan narod na Balkanu s kojim ste u dobrim odnosima? Niko ne valja, samo vi valjate? Pa ne vole vas Hrvati, ne vole vas Bošnjaci, ne vole vas Albanci, ne vole vas Crnogorci i ne vole vas Bugari. Ja da imam 6 komšija i da me niko ne voli ja bih se zapitao da li je do mene. Ali nažalost, samokritika i istina je za vas misaona imenica.
Care, botovi rade za pare, ne trebaš im ništa poručivat. Poruči onima koji se primaju na njihovu priču/posao
Vidi gooUseru929 iz Smrdije. Meni je zao tebe sto ne mislis svojom glavom. Ne znam, mozda nisi sposoban za to. Vi srbi ste sami napustali teritoriju pod kontr. ARBiH, jer su vam to vasi zahtjevali. Sto je najgore, palili ste i vlastite kuce za sobom. Otisli ste da bi etnicki naselili tzv rs, a isto tako ste etnicki ocistili tzv rs. Ne dozvoli da tvojim umom kontrolisu drugi.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pokušaće on specijalnu operaciju u pogodnom trenutku. Ne mogu Srbi odustati od Kosova. Bolje da NATO već šalje tenkove i ostalo preko Albanije.
Kurti sve im manastire pregledaj i razoružaj, samo plastične krstiće dopusti da posjeduju sve ostalo zaplijeni kao hladno oružje.Kad mogu klati zahrđalim kašikama što ne bi sa metalnim ili drvenik krstom.
Sretna je drzava u kojoj nema srba...
Sretna je drzava u kojoj nema srba...
Kako su mu skandirali Vučiću 🏳️‍🌈
Veliki ljubitelj kišobrana
Jel ko primjetio kako mu je donja usna nekontrolisano skakala tokom press konferencije 🤣🤣🤣?
Vuk se pretvorio u Macu prosle su 90 kada je Srbija uzela svo oruzije zajdnicke Drzave i delila Srbima da ubijaju svoje komsije Bosnjake i Albance.
Srbija treba da bude zahvalna što ih nisu sve pobili, jer snimci pokazuju kako su ih Albanci pratili čitavo vrijeme Bajraktarom. Samo jedno dugme i papa. Ali, nisu htjeli dodatnu eskalaciju , nego su ih pustili da pobjegnu. Ali, očito, da će Srbi i od ovih napraviti nove Lazare i ispjevati nove mitomanske pjesme o boju na Kosovu i proglasiti ih svecima
Sada da Kurti pristane da Kosovo postane dio srbije, znači: 1. Albanci bi postali konstitutivni narod 2. Dijete u Prištini bi moralo učiti srpski jezik. 3. A deca u Beogradu i širom Srbije bi morala učiti Albanski jezik. 4. Vučić bi bio presednik 5. Kurti bi bio premijer srbije 6. Vulin bi bio ministar policije 7. Hašim Tači bi bio ministar vojske. Itd Srbija ne može dobiti teritoriju bez stanovništva
100%
Prva srpska botovska brigada djeluje na Klixu...
Srbi nastavljaju raditi na Kosovu on isto sto su oduvijek i radili i sto je bio razlog da kosovari se otcijepe.
Bolestan narod...
Chaushesku, Gadafi, Sadam Husein, Sloba i slicna bagra su uzor ovom diktatoru i fashisti.