Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vi samo sirite ljubav jel ?
da oni šire ljubav i tolerqnciju
dogovorena svadja da ispadne da su u sukobu, bildanje Konakovica i nabacivanje loptice od strane Dacica. pa Konakovic do jucer pricao da trebamo u Otvoreni Balkan bez granica sa Srbijom. Los pokusaj izrezirane svadje
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A vi nas kao volite?
Jeli ovaj imalo porastao?
Nesto vam se narod digao na ulice ,zbog litujuma ,pobrinite se o svojim problemima imate ih dovoljno
mali sloba
Kad priznate genocid, vi i RS BiH, onda mogu svi sporazumom ovog svijeta. Dotle bi i granice trebalo zatvoriti.
nisi ti kompetentan,zapjevaj jednu i dalje ruke od Bosne i Hercegovine
Jeftino skupljanje glasova kod dijela gradjana kojima sem mrznje nisu u stanju da ponude bilo sta. Gde su u odnosima Amerika i Japan bili 30 godina posle rata je jasan primer da ovde politicka elita nema kapaciteta ni ovce po romaniji da cuva. Izvalili da Dodikov model na izborima najbolje prolazi.
Mrznja je bolest koja najvise unistava onoga koji mrzi.
Pa nije rekao da neće biti više nikakvog sporazuma samo ovaj Sporazum ste zloupotrijebili u nekoliko navrata i mora se revidirati. Ne može ne postojati sporazum policija susjednih zemalja. Dačiću, moj Dačiću.... ali se ne može i zloupotrebljavati zarezi u njemu. "Isporučen je dio suvereniteta policijskih agencija BiH susjednim zemljama", naveo je Konaković.
Tvoje misljenje nam bitno ko lanjski snijeg
Kako je samo to političko prepucavanje postalo roljanje, (roljaj Zilha),
Sporazum ostaje na snazi jer to Republika Srpska 31 jula na sednici vec su rekli nece podrzat dzaba konakovicu krecis javili su vec daa nece to podrzat tako da
Ovo je dobro za narod u Bosni i Hercegovini i Srbiji. Mislim ako ovako nastavimo da bi trebali biti jedno od ekonomski snazniji podrucja svijeta. Bravo momci. Jos zesce molim!
Ma sa vama ne postoji saradnja ,najbolje da ste na drugoj strani Zemlje. Dto dalje od nas
Bas na briga Dacicu sta Vi, kao stovaoci lika i djela Mladica i Karadzica, mislite!
Bošnjački političari jedino mrze jedni druge.