Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kažu trebali smo ostati u Jugoslaviji ,to više nije bila Jugoslavija ,nego Srboslavija
Puno prije '91. je bila ccccslavija
91 je otpočeo projekat velike Srbije
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nakon 30 godina, desila se ogromna promjena u Srbiji: "Velika Srbija" se sad zove "Srpski svet"!!! Kakav spektakularn napredak, kakav odmak od zločinačke politike koja je Srbiju i sve oko nje odvela u haos i nasilje...
Treba dodati i da Srbija nije željela Jugoslaviju i da je prva promijenila sopstveni ustav u kojem republički zakoni dobivaju primat nad SFRJ. I danas je na sve strane kuknjava kako je "Broz zarobio Srbe u Jugoslaviji". Svi ostali su tad bili protiv "Srpskog sveta", kako se danas tepa Šešeljevim gvanicama Vevike Svbije: Kavlobag - Ogulin - Kavlovac - Vivovitica.
Nije on.Svi su krivi za rat."Samo su oni..cuvali Jugoslaviju"
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Slovenci su i prije smrti Tita u glavi imali kako da izađu iz Jugoslavije. Bili su spremni. Samo je nas Alija ne spremne uveo u rat.
Milosevicu se svasta moze prigovoriti i staviti na teret, jednako kao i bilo kojem politicaru tog vremena, ali napad na Sloveniju je opskurna teorija zavjere.
Kolko ste dosadni, samo mrznju rasipate. Ovi koji nisu ni osetili rat vec imaju po 30 godina, rade sa fakultetima, boli ih uvo. A ovo servirate pedesetogodisnjim krezuboidima da imaju od cega da zive. Ne kazem da je u Srbiji ili Hrvatskoj mnogo bolje sto se tice nacionalizma, ali vama na Klixu je bukvalno svaki dan ispunjen nekim pricama o ratu.
Šta mislite gdje su tada bili neki ljudi i šta su radili? Recimo major KOS-a, zastavnik Lendo, kapetan Dudaković i ostala svita&elita?! Ja mislim da su čekali kako će se završiti da izaberu strane!!
@VazdaNevin Dobro si prošao jarane! Ja sam zbog faksa odgodio tzv JNA i onda se uključio u HV, pardon prvo ZNG-e. Koje godine si bio u V. Gorici?
Znaci i Slovenija bila dio plana Velike Srbije .. pa recite da su Srbi mitomani
od koga vi prenosite ili prevodite vijesti? Slobo nikad nije bio savezni predsjednik
Tamo gde je srpska čizma u oba svetska rata doprla, tamo su granice Jugoslavije bile. Srbi su prevarom zapada, a preko komunista i katoličkog uticaja ostali bez velikog dela svog naroda i teritorije. Sadašnje državne granice su napravljene preko nelegalnog Avnoja 1943, onog gde su Srbi bili većina sa preko 70% delegata. Svi ostali su bili većinski u poraženoj vojsci. Eto...
Bio prisutan,u agresiji na BiH tri puta ranjen,i gledam kartele i mafiju koja vodi državu sramota!
Bio si ti moj pim pek
Kakve veze ima Milošević, velika Srbija i rat u Sloveniji?! Slovenija je napala JNA i trebala je dobiti lekciju, poslije koje ne bi rata bilo ni u Hrvatskoj ni kod nas u BiH! Je li vi nas ovdje pravite malo da ne kažem šta jer će mi blokirati post!
A Bosnje, ko bi tada separatist?
Postoje normalni srbi koji ne mrze nikoga a postoje i ove vojvode koje rusi guraju na vlast da destabilizuju sve zemlje bivse yuge.
na jednim od mnogih emisija srbijanske televizije reporter pita seljaka pod sajkacom šta on misli o Ante Markovic ekonomskom planu a on iz prve odgovara ne treba nama srbima nikakav ekonomski plan mi samo trebamo da vratimo naše teritorije kraljevine jugoslavije
Svi dobise nešto samo mi Bosanci i nagrebali
Jugoslavija je prestala da postoji kad se prestala braniti na Sentilju i Jesenicama. U Karlovcu, Zadru, Sisku se " branila" Velika Srbija.