Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasta nego Kerinu ucmekati! Ruke mu se pozlatile ko god da je!
Demokratski fašizam.
Tako je to kad CG nestaje sa mape a pretvara se u teritoriju V. Srbije. To je moguće kad većina naroda iste ne zna kome pripada dok ih in "osvijestili" beogradski mediji i pokazali im da CG kao država nikad nije postojala već je postojala samo brdovita srpska pokrajina. Većaina ljudi u CG su munafici i zato olahko gutaju beogradsku propagandu.
Pravoslavni narod u Crnoj Gori je uvjek bio za Srbiju i zajedničku državu sa Srbijom. Zapad je vjestacki spletom mahinacija i falsifikovanja odvojio Crnu Goru od Srbije 2006. kao što vidimo ne zadugo, nije Crna Gora isto što i Hrvatska. To je tako i to treba prihvatit šta da se radi.
Demonkrate šta reći drugo