Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
30 i kusur na vlasti i kažu nije diktator. Rušio Dubrovnik, oprošteno mu, deportovao Bošnjake, halal. Što si veće čudovište to bolje.
Nakon 100% izbrojanih: Milo -35,2 Jakov - 29,2 Mandic - 19,3 ( izjava na YT od prije sat ipo " Pozivam sve Koji su danas glasali za mene, da glasaju za Jakova"), Aleksa Becic - 10,9 ( Izjava od prije 2 sata " u 2. krugu svi moramo glasati za Jakova"), Draginja -3,2 ( dala ostavku na sve funkcije zbog poraza), Goran -1,4 ( iz Jakova) I Jodzir -0,8 ( bmk za sve)
Bavite se šupljom o CG a u BiH, instalirali Dritana Konakovića koji se skoro pa izvinjava Hrvatima što smo se branili od NDH fašista u toku njihove agresije koju je i Hag priznao - i to ne jednom, nego više puta i u više presuda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ProSrpske stranke preko 60%. Nema Mile vise tromjesecnih licnih karti i autobusa sa Kosova, Albanije i BiH da ti namaknu izbore. Srbi su prestali da igraju otvorenih karata. Kako vam uvalise keca iz rukava dok ste gledali u Mandica. Podvalise vam i Dritana....Vise ne znate u cijeloj regiji ko je mslo Srbin, populista Srbin, ..jer svi su i lijevo i dedno Srbi i to Veliki. Pa ne znate na koga igrati. Eto to je to
@goouser159 Strpi se malo, sutra je ponedeljak stići će bobe. @gooUser1679262435 i opet neće ništa ići kako bi ti volio. CG ide zapadnim i evropskim putem, biće isto kao i sa Krivokapicem. I neće izaći iz NATO pakta.
Kako god bilo, na čelo vam ponovo sijeda Milo.
Nemozete Djukanovicu ni cipele ocistiti.
Pa budalo, na drugom si mjestu iza 'penzionera'.
a sta je sa onaj ovan abazovic svinja
Milo odlazi u ropotarnicu povijesti
Od normalnog sarajevskog portala, ovo postade okupljaliste vlaskog sljama iz regije. Uninstall lagano
Milo je izvrtio sve moguce price u zadnjih 30 godina i dosao do kraja cak mu ni Vucic nije uspeo nabaciti penal sa ovim Mandicem,Izgleda ce Montenegro posle 1945 prvi put menjati vlast.
Od nezavisnosti i omjera 55-45, Milo i saveznici su polako uzimali sve više, a srpski nacionalisti bili sve slabiji, do 2020 godine. Iako je Milo jedva formirao vlast 2016, to je bilo prvenstveno jer je URA, oformljena raspadom političkih ekologa koji su u načelu bili protiv Mila, ali su se uvjek svrstavali sa njim protiv srpskih nacionalista) uzela 11%. Na predsjedničkim izborima 2018, Milo je sam uzeo 53%, a sa SDP to bi bilo 62%.
I onda u 2020-oj i, zahvaljujući turbulencijama i padu popularnosti Mila Đukanovića, Dritan kao tas na vagi prosrpskim strankama, omogućuje formiranje vlasti, prvi put u historiji CG. sa svega oko 5% glasova. Danas ovu vladu CG podržava svega 2% ljudi u CG i ako bi Milo pobijedio to bi bio jedinstven slučaj gdje stranka koja neće postojati nakon izbora odbija raspustiti vladu koju praktično NIKO ne podržava.
Ali sad ćemo vidjeti rezultate inženjeringa Zdravka Krivokapića masovnim dijeljenjem "počasnih" državljanstava Srbima i Rusima, njihovim uhljebljivanjem, te, za svaki slučaj, promjenom zakona o državljanstvu koji će omogućiti hiljade glasova odmah, a desetine hiljada kroz nekoliko godina. Prosrpske stranke su večeras osvojile oko 60%, dijelom zahvaljujući naivnosti i umivenosti Milatovića, a dijelom zbog ovog inženjeringa.
Sve je ovo veliki plan za početak novih problema za koje ćemo opet optuživati strane sile. Glupi Balkanci. U stanju ste svakom izgraditi državu osim sebi.
Dva zla, ali ipak gore ovo crkveno litijaško za sve nas.
spremi crveni pasport daj lokaciju transport
djukan se nalozio
Milo 35% a cetiri srpskih stranaka 51% skupili. Samo sto u drugi krug idu samo Milo I Jakov Tako da sve 4 srpske stranke ce glasati za Jakova I time poslati Mila u zatvor .
Ko da je narodu Crne Gore dosta lijevih, desnih i srednjih političara
Sve je to iluzija.. il jesi il nisi..nema ti tu drzavo daj
Dobiju li ovi srpski ubačeni elementi ( ovaj je tzv Crnogarac al Djiiasov) Cg će se raspasti veoma brzo jer je Milo jedini koji je balansirao sve te zahteve. Tako da je dobro da od proBosanskih stranaka dobije podrsku i da Bosnjaci izadju u vecem broju jer će ih pročetnici totalno marginalizovati, a BiH dobiti Veliku Srbiju čitavom istočnom granicom