Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Objasnio Milo sve.
Sto prije organizovati kongres SDPa, pomesti Niksica i Mijatovica i izglasati Becirevica na celo stranke. Becirevic 320000 glasova, Niksic i Mijatovic zajedno 5000.
Upamti Bosnjo
Sve je tačno Đukanoviću, pitanje je samo kako zaustaviti orgijanje pomahnitalog Rusko-Srpskog sveta.
Na primjer smanjiti pristup medijskim kućama anti- bosanske muslimane Bošnjake koji vode računa koliko kojih naroda(grupa) ima u Bosni. Oni bi htjeli za Bosnu da bude zemlja gdje su muslimani većina a ostali manjine. I onda ti dodju nacionalisti kod BiH Srba( pravoslavaca) i Hrvata( katolika) da ih potpaljuju.
Tako sto se vratis odakle si dosao u pravoslalje
A ti Glupi Bosnjo Glasaj za Trojku odnosno Aleksandra Vucica !
Vrijeme je da se Crna Gora otme iz ruku poganih svetosavaca.
A ti Bosnjo Podrzavaj Nip I Zukorlica ! A Aleksandar Vucic Direktno Preko Zukorlica upravlja Nipom
Srbija ne vlada Srbijom a kamo li regijom, svi smo kolonije to je jedina istina, sve ostalo su jeftini politički spinovi.
Srbinu je vaznija nacionalnost nego drzava. Nebitno da li je srbin u hrvatskoj, sloveniji, bosni itd. Oni bi unistili te sve drzave samo da se ujedine sa srbima u srbiji.
Ali ima jos Sapun i Parfem sa Dodikom.
prvi lopov balkana moralise
Milo…jos 2 dana a onda jebaji ga….postajes historija…a mozda zavrsis i ko kolega Sanader
Mi to znamo ali imamo političare koji im pomažu. Poprilično smo retardirani.
I sve da je to tacno, za 3 dana ti si proslost
Pa šta je sporno. Srbi, Hrvati su najveći narodi na ovim prostorima posle idu Bošnjaci logično je da od odluka ova tri naroda zavisi sve na prostoru exYu. Pa bošnjaka i srba u CG još malo pa pola. Dodaš albance ali njih ne računam za regiju i eto. 0.3 miliona crnogoraca bi nešto da se pita. Pa Bakir ima više lojalnih birača.
Nikad mi neće bit jasno zašto su nas amerikanci zaustavili kod Banja luke. Danas bi bilo čisto i vjerovatno naprednije za 1000%
@user decko potrazi interviju slavka lisice u banja luci i prekini da mitomanises, ti si balav i trebas da znas pravu istinu. Guslare pusti to ne vrijedi
slavko lisica nije imao razloga da se boji tribunala i nista sto je on izjavio ne sugerise da je se bojao bilo cega. Njegov problem je bio sto je bio vojnik i imao je nesto sto se kod vas rijetko srece: cast i obraz. Kukanjac npr je takodje rekao sta se desilo u Dobrovoljackoj medjutim on kao komandujuci na liscu mjesta koji je tamo i bio po vama nema pojma ste se tamo desilo hahahahaha komedija od plemena
Ne zaboravi dodati i zapadne ambasade koje aminuju stvaranju velikodrzavnih zajednica
Promocija takvog se vrsi preko mnogih TV Medija koji su nastanjeni u Sarajevu. Sarajevski tv medij koji je dovodio ratne zlocince u goste i koji pljuje na sve sto je Bosnjacko
Luzeri hrabre luzere