Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U onom istom Zagrebu, kojeg je u vatrenim govorima '90tih, pretio da će sravniti sa zemljom, zarad interesa srpskog naroda? Pa bravo Milo, šverceru namazani
I sram ga bilo, gospodo, ko pomisli loše, ali da li si ti svestan koliko nas u Srbiji zanima da li će neko, bilo ko, da nas posmatra kao bad guys?
ne mozes ti protiv srba, svima su oni dali drzavu, tacnije prve amebe su bile srbi po njihovoj izmisljenoj historiji.
Jok nismo znali, idu prvo popovi pa onda topovi. To je stara shema nase poludele brače.
Nisi tako kmecao Milo 90`tih...😂😂😂😂
Koliko košta tona banana?
Sjetih se komedije Glupan i Tupan.
Djukela pojesce te crne vrane..specijalci vec imaju naredjenje.
Ovaj prištavi bubuljičar isto podržaje Srpsko-Hrvatski svet...
Đukanović priprema druge države za spremnost sukoba sa đavolom koji napada sve oko sebe. Bio u Makedoniji Bosni Hrvatska Albanija pa Kosovo. Sprema se sranje zato Milo upozorava jer zna šta Vulin i Vučić spremaju.
Đesi bošnjo namazani? Voliš li Đukelanovića? Jebbo te on u šupakk.
Molim te predsjedniče Djukanović, napomeni Milanovića da je Mile Bosanac.
Izgleda da se radi o tome, da se srbima dozvoli da svi zive u jednoj drzavi, znaci da pripoje RS, Crnu goru ili dio, dio kosova. Jednostavno iza njih stoje Rusija I Kina. Vidi se da se zapad nece sukobiti sa Rusijom zbog sake jada(kako oni to misle) ovdje(a jos su pod dojmom Afganistana, i u Siriji su ih Rusi potjerali). A i vec su im dojadile nase svadje. Ni nakon 25 godina i toliko ulozenih para, nema napredka.
Činjenica je da je Milo vodio drugačiju politiku dok su bili u sastavu Srbije, ali otkako su se otcijepili od Srbije to je druga politika. Međutim Srbija nikako da iziđe iz velikosrpskog nacionalizma. Proglasili 15 septembra danom jedinstva srba I zastave. Upravo na dan kada je 1935 godine isto to proglasio I Hitler (Ninberski zakoni 15.septembar 1935)
Zamisli Balkan bez Srbije...jēbotè,bili bi ko Skandinavija.
Vama ne bi pomogao ni čarobni štapić
I Sejdo je nekad bio veliki Hrvat No ako netko pokaze pragmaticnost, inteligenciju, isprica se i promjeni kurs onda postoje temelji za oprost. E sad je Sejdo OK
Aj ne prdi. Nije tebi kriva Srbija nego su te zapadnjaci pustili niz vodu.
Kako ga nije sramota da ide u Hrvatsku jer je zbog šahovnice prestao da igra šah. Na sve načine pokušava da sačuva pokradene milione građana C. Gore i ujedno da izbjegne apartman u Spužu. Na sve je spreman da se spasi ali neće uspjeti.
Jel rekao Zoka Zulumdžija:nemoj tako Vulić i Dodik imaju dobre namjere ? 😎