Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj ima šanse pored Milanovića kao tele kod Mujanića
Evo me opet dolaziiiiim, vracam se tebiii jaaaa - Primorac o politici.
Kada političari budu odgovarali za svoj nerad i počnu bježati iz politike tada će biti dobro. Sada nema odgovornosti ni za šta i samo stranke se osnivaju to je propast
Ako ce ovaj javiti covicu da mu je gl grad SA onda cu glasovati za njega!
Bosanac
Ima li iko da se zove Dragan a da nije u politici hehhe
KLIXE OBJAVITE VIJEST O GRADNJI HIDROELEKTRANE NA VRELU UNE
Previše je pametan za ovu funkciju! Ovdje treba neko poput milanovića, vučića, vulina etc negdje od prilike tog IQ dobar za zabavljanje naroda ali da nema nikakve uloge u bilo kakvim odlukama osim da sprovodi odluke! Ne vidim svrhu da na ovo mjesto dodje neko poput Primorca osim ako nije poslat od neke lobby grupe!
Previse je narod lakomvjeran
Izrael je dobro
I tako Lijepa Naša postade Iran?!
Ne mogu oni stići Iran za 1000 godina minimum! Znaš li ti šta je Iran?
Da je skolovaniji i pismeniji od onog zgembe, to je sigurno. E sad kakav je kao covjek, i u kojem smjeru ide, to cemo zakljuciti ako pobjedi.
Zanimljivo.
Bosnjacki katolik da bude presjednik Hrvatske?
Onda su Sandžaklije srpski muslimani?
Hoce reci skinimo neuljudjenog predsjednika
Sad ce nauciti lekciju od glasaca iz bosne!