Komentari (143)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan je i bosnjacima poslao veliki selam i neusvojenu deklaraciju o genocidu i jedno veliko mahanje
A sto bi ti poslao? Sto ti njemu ne posaljes? Podanicki mentalitet level pro! Prosi i jos mu krivo kd mu se ne da.
Erdogan je pametniji nego što ti misliš, ali i veći prijatelji Bosne i Bošnjaka. Turska je kroz mudru politiku postala zemlja koju će Srbi i Srbija najprije poslušati, prije USA, Rusije ili Kine. To je za bošnjačku sigurnost vrjednije nego 100 Barjaktara. A ako ipak dođe do stani-pani, svima je jasno na čiju stranu će stati.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
To je drzavnik. Ovako se vodi drzava ako za susjeda umas Srbiju. Ako za susjeda imas Svicarsku onda se malo drugacije vodi drzava.
Ljudi su iskeshirali dronove Erdoganu. Nema djabe ni u stare babe. Dok bosnjo cucla slauf nargile i misli da ce ga snage EUFORA/NATO zastiti od srba. Sve dok se sam ne naoruzas i budes spreman na borbu, neces imati zastitu. To zna Kurti, a dokaz ti je Srebrenica.
Imaju li tvoji drzavnici sta para da si priuste bajraktara? Sta ce malim prcvoljcima od drzava oruzje? Da se brane od Huna i drugih plemena sa lukom i strijelom? Ti kao da ne vidis kako danas rat izgleda i kakvi igraci kroje rat? I kakvo je danas oruzje, a kod nas vrhunac tehnologije ostao Kalasnjikov i Golf 2.
Eto sad srpska vojska može da vežba nad njima, čim pređu UN zonu.
Ja ja mislite li da su 90 te 😂😂😂😂
Dobicemo i mi ako zatreba budi siguran nije ovo 92
Serben banditen na aparatiren.
Ma ja , breee...! Normalno bi bilo da su ih prodali Srbiji ...Hhhhaaaaahaa..! Samo Srbi mogu i morajuuu..i..., svi u jednoj..., ..i tako tooo., Breee...! PS ;..toplo preporučujem sabrana djela eminentnih srpskih književnika , brače Tarabić... Hhhahhahaaa...
Nikakav dron to nije. Nemaju kome da ih uvale vise od kako je Rusija pokazala svima u Ukrajini da ti dronovi se lako obaraju kada imas Pancire i ostalu anti-dron tehniku kao sto je elektronsko ometanje i ostalo. Srpski Pasars ih obore ko od sale.
Tacno tako..a srbija je inace prepuna najmodernije tehnike koja cak omogucava elektronsko ometanje i opsegu 7254 km.Samo posto je to vojna tajna ..pssstt
Nadam se da ce MUP TK se istaknut i kupit ovakve letjelice za nedaj Boze
dan kad je kurti postao kur.a.ti
Selam alejk za Kosovo ☪️📿👆
Ma kako to mozda glupo zvuci ujedinjenj vojske fedetacie i rs u zajednicku vojsku je bio najlosiji potez od dejtona do danas. Da nije toga vojsla federacije bi bila repektabilna vojna sila. A ovakvo su nam ruke vezali i planski unistili vojsku.u slucaju rata srbi imaju vojsku srbije hrvati vojsku hrvatske a mi cemo opet cekati sadake
Iz dna duše mrzim slikanje političara u bilo koje svrhe. Pojede me
to brate kurti samo konkretne stvari, nema 5-6 sa jikxonima
Eto draga djeco, sad vidimo zasto je vazno imati Amerikance za prijatelje ;)
MUP Kantona Sarajevo treba nabaviti iste
Da cuva Poljine i ona arhitektonska cuda po Bjelasnici..
Kome se ne gadi nek ide na srbijanske portale da vidite pjene i prpre zbog par dronova