Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa zar nije Kosovo sastavni dio Srbije? Cemu dizanje aviona ako se dronovi krecu unutar granica Srbije?
Glup si brate nije dio Srbije
Joj jesi glup i fazona
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta su dronovi "snimali" iznad kasarni? Recepte za vojnički grah?
Volim kako svaka drzava balkana misli da su centar svijeta.
Inače juče je bio 01-11, dan kada je stupio embargo na Rusku naftu. A kako ces odvuci paznju od tog nakon onog izliva bijesa prema Hrvatima nega sa MiGovima i dronovima.🤣🤣🤣🤣.
Pametna kosa sa blesave glave bjezi!!! E sada ce neko dronovima nesto po srbijici snimati, kada vec odavno postoje svi satelitski snimci njihovih vojnih polozaja. Od satelita nista ne mozes sakriti.
Dosadni ste sa tim...Šiptari ne mogu ništa,Ruske ku**e ne smiju...bezveze smarate
Hahahahhahahahahah jesam reko kako će bit vidiš š#paka jad, bijeda i čemer.
Bitno je da je Tvrtko Kotromanic Bosnjak a u BiH zive Bosnjaci muslimani / Bosnajci pravoslavni / Bosnajci katolici / Bosnjaci romi /Bosnjaci jevreji .Sve su to muslimanska imena......
Bitno je da je Tvrtko Kotromanic Bosnjak a u BiH zive Bosnjaci muslimani / Bosnajci pravoslavni / Bosnajci katolici / Bosnjaci romi /Bosnjaci jevreji .Sve su to muslimanska imena......
Haj da pojedinac ima halucinacije ali citav narod, to je za izučavanje.
Vojska može, ali nije. Hahaahhaa. Dronovi nisu neutralisani. Dronovi, ako su došli, odradili su svoje i vratili se na odredište. Isto tako su znači mogli biti napadački a vi im ništa niste mogli uraditi, već ste samo vršili "policijsko patroliranje". Vlahahahahaah. Dokaz vaše"sposobnosti", zabava za šire mase. Sramota i susramlje.
Picousti digni miga, pokaži da držiš stvar u rukama
@cocainne ocito nisi prepoznao ironiju u komentaru @075ZzBiH.
hahah, on bi TOPOVIMA na dronove... Presmiješni su i zaostali u tehnologiji, ali baš baš
Migovi vršili policijsko patroliranje hahahahahahahahahahah
OVA SRBIJA KO MUPPET SHOWU
sve moze , a nista uradili nisu :D