Pet paketa
0

Državljaninu BiH u Rijeci pronašli pet kilograma kokaina u gepeku, razotkrili ga psi

B. H.
Foto: PU primorsko goranska
Foto: PU primorsko goranska
Hrvatska policijska, odnosno uprava primorsko-goranska objavila je da su kod 49-godišnjeg muškarca otkrili više od pet kilograma kokaina.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske u saradnji s policijskim službenicima Postaje prometne policije Rijeke, proveli su kriminalističko istraživanje nad 49-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine i Srbije zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Osumnjičeni je zaustavljen jučer, 23. augusta na području Čavli, a sumnju da u svom vozilu neovlašteno posjeduje drogu, potvrdio je i policijski pas za detekciju droga.

Foto: PU primorsko goranska
Foto: PU primorsko goranska

Pretragom osobnog vozila provedenom po nalogu suca istrage Županijskog suda u Rijeci, u prtljažnom prostoru je pronađeno i oduzeto pet paketa s ukupno 5.525 grama kokaina.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđena je osnovana sumnja da je drogu posjedovao u namjeri daljnje prodaje te je osumnjičeni 49-godišnjak kazneno prijavljen nadležnom državnom tužilaštvu i predan pritvorskom nadzorniku.