Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Državljanin BiH u Hrvatskoj je nerijetko Hrvat iz BiH. Ne može se prodajom smokvi i felširanog meda vozati Mercedes S klasa po Mostaru hehe Naravno da ima šale ovdje, ali nije daleko od istine.
Hrvati iz BiH imaju hr. putovnice ili osobne kao npr. onaj bjegunac Galić kojeg u Hrvatskoj tretiraju kao hr. državljanina. Kad bi pao zbog nekog kaznenog djela Hrvat iz BiH s hr. osobnom ili putovnicom, policija bi ga tretirala kao hr. državljanina,, a one iz BiH koji nemaju hr. dokumentaciju tretiraju kao BiH državljani.
Pas je čovjekov najbolji prijatelj.. :))
A dilerov neprijatelj-:))
Mačke su zakon, nikad šmekeri.. :))
Sitnica, za ličnu upotrebu.
Gospodo Srbin sa državljanstvom Srbije i BiH. Tako ga predstaviti
Ma to je on za sebe, kakva preprodaja
Drzavljanin BiH odjednom? Da nije neko iz naroda sa putovnicom?
Uh jes mi ga žao! (Ne)
kurir
Dinini ahbabi za izbore.
Samo nek kaze da nije njegovo i pusti ce ga
Sandžak garant, stari njakec, drž bih i Srb
baš je upo u rijeku sa autom i otkud psi u rijeci, jesul morski psi
Jok rijecni psi
Možda su bosanski
Ošmekan.
Uso u poso sa kokom,pare nam lete,ne brojimo ih.
Emire Ganiću, ti li si ???
Bosanski Srbin hahaah