Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani i EU teška partija. Haahaha Vidi Turske moli 30 godina.
Budući da BiH neće u EU onda će u Mali Šengen iliti u srpski svet.
Pristup u EU je najlaksi za katolcke zemlje. To je automatika, pa tako i Hrvatska. Protestantske nordijeske zemlje su vise kao pridruzeni clanovi. Pravoslavna Grcka je primljena zbog tzv Evropske istorije i ona je stvavljena u robovski polozaj sa dugom koji nikad ne moze isplatiti. Bugarska je primljena iz strateskih geograafskih razloga. Ostali ce se nacekati, ako ikada i postanu clanice EU. Albanija sa dijelom katolickog stanovnistva ima najvece sanse
Pun mi RACKU,ovih domaćih genocidaša,još mi trebaju i oni orekodrinski.Hebo vas mini šengen,samo NATO,a EU ako se orije ne raspadne,ućićemo nekada,a vala i hebaji ga.
naravno da je naziv mali šengen podvala. kakav šenge i slična sranja, to se lijepo treba nazvati federativna narodna republika južnoslavija.
Skup regionskih lopuza i onanista. Don Plenky Capo di tutti od korupcije u hrvata stvorio priliku da se hvalise i ulizuje na racun vlastitih siromasnbih gradjana.
Bisera nije stigla jer samit završava 10 pe nemože doći u Srebrenicu 11. jer je Dubrovnik na kraju svijeta.
Hercegovina i Bosna, dvije regije ne mogu dobiti kandidacijski status sa američkim predstavnikom na čelu i austrijskim nadglednikom. To se protivi zakonu i ustavu EU. I malom dietetu je sve jasno....samo političari u Sarajevu zaluđuju svoje sa izmišljotinama.Sarajevo nakon izbora ide u Mini Schengen i to je ciela istina.
Balkan 2045 u EU..sigurno!!
2450
Mini šen gen je kineski san bugojanskog Vlaha.
Izgleda da je taj Vlah ipak "obrnuo" igricu.
On obrće vas, a vi mlatite tupavim vlaškim glavučama u smjeru gore i dole odobravajući odlazak Kosova, prodaju Srbije Kinezima i Arapima......jer vi ste iste gore list, vama je Srbija samo privremeno utočište, isto kao i Bosna.
Naravno, napokon da neko kaže istinu, za razliku od ovih naših izdajica koji bi za šaku dolara prodali i mater svoju...
Bilo bi opet ko i prije "Trepca radi, Beograd se gradi", Postoji mali milon nacina da se u tom Svesrpskom SVETU manji izmanipulisu, pogotovu od vec izvjezbanog Beograda, a koji je zbog te ideje i poveo rat "svi Srbi u jednoj drzavi".
Stvar je jako prosta ideja sluzi da bi se ljudima olaksao posao. Srbija ne zeli nikoga niti bilo cije teritorije nama je super najzad imamo svoje. Nazalost izdrzavamo ove indijance iz RS a dok oni glume pamet i sposobnost 😂😂😂😂 jao klosari
Sve se svodi na jednu jednostavnu stvar, vladavina prava, pred zakonom je svak jednak, to rješava sve pristupne pregovore. Nema malo vako malo nako. Vladajuće strukture podržavaju to nezakonje, korupciju i klijentelizam.
U pravu je. Ne treba nam nikakva alternativa il zamjena Evropskoj Uniji. Mi smo demokratski narod govorim o Bosni i Hercegovini i tekovinimo evropske manire. Srbi se očito ne nalaze u Zapadnoj Evropi...vise su ka istoku😉
a zasto posle srbije ne bi bio zapad?? ili posle bugarske?? damo desnoo?? bosna je posle italije?? italija moze biti istok a bosna zapad! a ono zamisli Srbija u srcu EU!! svi putevi vode kroz nju.. al ljudino gde god bio iz tebe selo ne moze!!
@fbuzer12... Pomen Srbije i srba u svijetu asocira na AGRESIJU, GENOCID, URBICID, KULTUROCIT.... Bosna i Hercegovina je Srce Evrope, takav joj je i oblik, a Srbija je daleko od Evrope...TAKO DA ZAŠUTIŠ NEANDERTALCU😉
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije zamka nego klopka za naivne