Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kazu Kosovari ovo ono...Ama ovi srbi su genocidan narod divljacki...
Ne mogu narodi biti genocidni. Tvoja izjava je antibosanska i fašistička. Ima Srba koji su uradili više za ovu zemlju, pa i borili se i krvarili za nju i zaslužuju je više od fašista poput tebe.
Mene Klix banuje kad ovako nesto napisem..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sjever Kosova leglo kriminalaca i narkodilera !
Blagoje, podoji jaje
Blagoje, noćas ROSU ulazi u S.Mitrovicu. Biće više batina od po gu.ici malo. Al boli tebe briga nisi ti dole niti planiraš da budeš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pravi vukovi samo u coporu ili kad se ratuje najjaci su kad su protivnici vezani i bez oruzja...
A da su Srbi napadnuti (što je mnooogo češći slučaj na Kosovu) onda bi onanisao ovde sa "Udri četalje nisu oni kao Bošnje", "Sa Albancima nema zahebancije", "Srbi uvjek po tamburi dobiju haj sad na traktor"
Heeroji, kapuljacu na glavu da ih ne poznaju...
Mamu li vam vlasku
Srbi ugroženi,eto vam dokaz.
Ma nebrine mene Kosovo Albanci su ovu stoku sabili u 2 duluma njive nego daj da i mi svoje sabijemo bar u 4 duluma pa da malo dusom dahnemo
...ima da vam shiptari polome rucice..ima da vas nema za koji dan...nece vam ostati dužni.
Samo oštro i odlučno.
Ma istrijebiti kakicu i protjerati ih u beograd pa neka tamo divljaju amo mogy
Vojska Srbije na granici, pa probaj :D
Ovako Srbi cackaju mecku i kada im onda Kosovari jebu mater oni se zale kao ugrozeni. Divljaci i mafija vazda bili i ostace.
Vučiću reaguj
OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB ..
Albanci vraćaju troduplo, tako da ne bude poslije aj pomagaj
Ma rijesit ce to Albanci nemam sumnje, a oni neka uzvikuju da je Kosovo srce Srbije.
Vidi se kakve su jajare, napadaju kao hijene... samo kada ih je više. A kada je jedan na jedan, bježe kao zadnje fukare. Srce kao grašak.
Bagra kukavička!!!