Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to ona Bisera što ne zna šta je? Što ne ode na otvorenje crkve negdje ako nije muslimanka i bošnjakinja!!!
Svaka cast na komentaru, Bas sam isto pomislio! Prodaje nesto o tome kako ne zna za sta da se opredijeli a odavno se vec opredijelila
Pola Cazina otislo autobusom da vide dzamiju a u svoje dzamije idu samo za bajram.
Prelijepa gradjevina .
Milanovic otisao u Zagreb da sa Sanjom kuha za Erdogana, nakon sastanka sa Plenkovicem "zatvorena" vecera sa Milanovicem.
Erdogan gura SDA OČITO
Po njemu nazvan islandski centar? Tragedija u pm
Dzamija je bas ruzna i nema nikakve slicnosti sa tradicionalnim balkanskim dizajnom dzamije. Balkanske dzamije su graciozne, vitke, elegantne i od ljepote im zastaje dah u poredjenju sa drugim arapskim kulturama.
Biserka se javla za poso čistačice. Dosla da vidi ima li hajera
Aferim!
A Milanović se šeta od Siska do Jajca?
DOšla bisera obać femiliju!
zar ima muslimana u SIsku
A ja ciganluka braćo mila
Pa naravno nedo bog na.nas racun ne otic, da placa iz svog depa sjedila bi kuci, samo me interesuje koju korist od ovoga imaju gradani bih, to je pitanje naroda u RH, fali jos da ode na.otvaranje damije u Kini to nije posjetila
Ovi ozbiljno tupaaani nisu prevazisli da je drzava jedno a religija drugo. Tragicno za sve prisutne.
Obično se slažem sa onima koji kritikuju Turkovićku ali u ovom slučaju nisu u pravu. Žena je rođena u Sisku dakle došla je u rodni grad ministrica je vanjskih poslova. Rođena u Hrvatskoj muslimanka otvara džamiju u Sisku. Šta ima čudno?