Komentari (521)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Bosnu je svako dobrodošao ko joj misli dobro!
Kamenjarski Srbi uhljebljeni u SOA mogu samo pisati izvještaje. Osman im je shebbao operaciju sa podmetanjem oružja u džemate. 7% manjina rapidno piči ka nestanku.
Tipicna laž da nas se optuzi za teorizam
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto replicirate ovim placenim gogouser bot debilima?! Tj. njih ima neznatan broj, ali rade za hiljadu. To treba ignorisati, a hitno traziti zabranu govora mrznje na i ovom portalu!
Ma jede govna. Na HRT ga porede sa Kenedijem koji kao nije htio poslusati upozorenja i odlucio se putovati u Dalas gdje su ga i ubili. I sad Milanovic se boji za svoj zivot. Jedu govna bre. To su ljigavci
Steta a mogao je mirne duse svratiti u Ahmice gdje su djeca zene starci izvrsili "samoubojstvo" pa odati "pocast".
TURSKA POSLA
Toliko sramnih idiotskih komentara. Tako mi gradimo jednu cjelovitu miroljubljivu domovinu?
Nasmrkani huskac koji bruka vlastiti narod. uopce ne treba ni dolaziti. Mene ne moze predstavljati, on NIJE predsjednik svih Hrvata u BiH. Srecom je Plenkovic gospodin , njemu se radujemo.
Netreba ni dolazit, kojice Ku..c u BIH?
Zorane idi u Maoču 😊
on ima problem sa glavom ...a ovo je kreirano namjerno da malo siri neugodne mirise kako bi se pricalo o tome kako neko eto hoce vnogo da dira ..pa vnogo se ne dira jer jos vide zaudara ... ako misli na bolesnjake pa njih libo taki za ovom budalom vise se brinu sta ce se jesti i piti .... a na kaju policija je tu i ljudi nemaju taj problem da gledaju sve i svasta ..
SVI SU ONI GOVNA USTASKA . BOG IM DAO STA NAMA MISLILI
Bolje što je odustao od posjete. Mogao je doživjeti "dobrodošlicu" kao Vučić u Potočarima.
Ovakve ljude u narodu zovu p....ic...(kica)..ma al hajd.
Taman da ne peremo ulice za njim. Gad jadni!
kako sijes tako i zanjes ali bice da se pozeli malo drame i da svom baljezganju da malo na vaznosti
Joseph Goebbels Milanović
Milanović počeo glumatati kao Vučić, jedino je narodu frka što nisu u pozorištu nego nas vode ovakvi kompleksaši, skreću pažnju na sebe, a to je simptom starosti ili dječijeg ponašanja