Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I tu će se svi složiti. Kad je riječ o uvođenju sankcija Dodiku, ne mogu da se usaglase.
🤣🤣🤣👍😎 Svima sankcije , samo Dodiku nesmiju !!! 😫🤡
Samo bodljikavu ogradu oko mjesta gdje srbi zive i bit ce rahat Kosovari,mozda malo i struje i nece imat problema od europe. Tako su židovi uradili i niko im nista nece?
nemoj zahod blizu kuce...
Al zato sa dodikom pozivaju na dijalog i kompromis…..licemjeri
Prodadose i kosovare olosi iz brisela
Najtacniji opis Evrope i danasnjih EU politicara (kao sto su Boreli, Lajcak itd.) dao je Ivan u svom OTKRIVENJU u poglavlju koji nam nagovjestava pad Babilona i osudi njene hipokrizije, ili licemjerne prostitutke. Oni koji se ne slazu sa Ivanovom preciznom slikom danasnje EU neka svoje zamjerke upucuju njemu, a ne meni jer ja sa pisanjem ove knjige nista nemam. A da ih otkriva, otkriva ih. Neka mu dragi Allah dz.s. podari lijep dzenet.
Mash’Allah sto su se krstasi digli. Vidite braco Bosnjaci i Albanci da koliko god se ti njima ulizivao, krst ostaje krst. Krst prijeti Dodiku vec 18 godina a samo maze oci narodu. Ljuta pisma i lafo zabrana ulaska u Ameriku ljudima koji nikad nisu ni htjeli tamo… a za Kosovo znaju spremiti sire ekonomske sankcije. Majku li vam krstasku, budi se narod Kosova, Albanije, i BiH.
Kurti je samo mudro sagledao šta se od Bosne napravilo i ide svojim jasnim putem.
Samo jako Kurti 💪💪,ko j..e sankcije,samo udaraj po cetnicima,sjeme im se zatrlo
Evropa vazda kurava bila i ostala, ali doci ce i njen raspad vrlo brzo. Cak brze nego sto mislimo.
A Sankcije Dodiku , to se nigdje ne spominje.
Kako uvesti sankcije polovini Bosne ajde genije daj predlog😂😂😂
Bolje su ti sankcije nego da ovako imas sranje kao kod nas
Ako nedas komad zemljr onda sankcije. Ako hoces odcjepljenje onda ohrabrivanje
Sto ovako ne urade sa RSom. Piiiizda vam materina.
Znači, eU ipak hoće šumsku republjik na Kosovu...Nije im dovoljna šumska na Zapadnom Balkanu , nego hoće još jednu...Eee , pa gospodo pripremite se na destabilizaciju , nažalost ...
Pa bolje i destabilizacija da rijesimo ovo vec jednom, srbi su zakuhavali na sve strane iskreno lose im se pise, a sandzak ce uskoro traziti svoja prava
To Kurti ne odustaj do kraja, ako ti oni uvale svoju mjesnu zajednicu nećete imati napretka slijedećih 200 godina