Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sace krme reci da se ovakva EU treba raspasti jer ne podrzavaju pravoslavni terorizam.
EU parlament će pogrešiti ako donese rezoluciju na štetu Srbije.
Joj sta srbi docekase da ih albanci tuku i hrvati kontroliraju...uuuuh covjece sta ti je karma...a dugo su i silovali sve susjede
Sta se vise ima utvrdjivati, kada je sve jasno kao dan???!!! Vukodlak ponovo pokazuje svoje pravo lice, a to je da nije partner za razgovor nego onaj koji sve pokusava rijesiti silom. Nisu ih devedesetih dobro opalili po guzici, tako da su umislili da i dalje mogu ici silom za ostvarivanje svojih ciljeva. Nadam se da ce ovi iz EU konacno shvatiti da imaju posla sa fasistima i nece vukodlaka vise smatrati za relevantnog partnera kada je mir u pitanju.
.... pitajte žvaljavog av !!!! sve jasno ko dan , èbalo vas razmatranje!!!
Vucicevi mali misevi botovi izasli. Srbija je sponzor terorizma. Svi su vas skuzili
samo ostro sa troprstaskim teroristima
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostujući na CNN-u naglasio je da podržava teritorijalni integritet Bosne i Hercegovina, ali i Dejtonski mirovni sporazum. "Uvijek sam bio veoma odgovoran i ozbiljan kada je riječ o Bosni i Hercegovini. Uvijek sam podržavao teritorijalni integritet BiH…", kazao je Vučić.
A ispod stola se drzao za onu stvar kada je to govorio. Pusti vuka da ti cuva ovce pa ces vidjeti sta ce biti. Pitam se samo da li je ovaj skot ikada u zivotu govorio istinu???!!!
PRIJEDLOG KLIXU ZA RJESAVANJE PROBLEMA BOTOVA I/ILI SKRIPTI KAO ALATA KONTRAOBAVJESTAJNIH SLUZBI SRBIJE: Prijedlog ukljucuje obuhvat IP adresa koje su u Srbiji (ili cak sve adrese izvan BIH da se obuhvate TORovi, proxyji, VPNovi) i na politicki osjetljivim temama ogranici broj lajkova i dislajkova na 10 na pola sata, ili 30 na sat vremena itd itd. Dok nakupe lajkova, bajata vEst.
Hehe botovi, botovi, ma*jku vam svima je*em zajedno a najvise sefu i onom ko vam placa sendvice! :))
Ma srbi kontrolisu cijelu bejha a da nece kliks haha...mogu okinut disleikova toliko da bosnjo sam sebi ne povjeruje haha
Zar je moguće da BIA ovoliko ima umiješane prste na komentare na klixu
A sta si ti mislio da je sda i sef bakir ,,vas,, ajde bola ne budalite...nista im ne mozete...
Srbija nema veze sa dešavanjima u Banjskoj treba da zna EU parlament.
I ono oruzje pronadjeno u manastiru popovi trebaju za odbranu od necasnog sotone haha...
Rezolucija je dakle stav da se osudjuje teroristicka banda koja je napala policiju na Kosovu. Nama treba nesto malo konkretnije, name da da se kaze ko je odgovoran, ko je potpomagao, ko je logistika i naredbodavac, ko je bio u toku da ce doci do napada i tako dalje. Osuditi terorizam jednim spisom koji se zove rezolucija, to je zapravo mazanje ociju, zataskavanje, nesosobnost i neodlucnost...itd itd..ali Slava Kosovarima!Oni to sami sve odrade!!!
Teroristi, nego šta. Još im lupiti sankcije treba.
Teroristi, ja šta !
Kako zaustaviti terorizam u tzv rs-u i Srbiji SNSD na čelu sa Dodikom i Cvijanović dovodi teroriste u wagner maicama i snajperima na entitesku liniju sam Dodik je rekao da će poslati pomoć Srbima na Kosovo a u Srbiji se teroristićka banda obučavaju u vojnim kampovima. Izgleda nama druge nego zasuti bombama sve.