Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi se spremaju na neki rat samo nemaju s kim🤷‍♀️😂
smiješna država ta brbija
@196 Incel se nasladjuje silovanjem. Nije mi cudno ni malo, jer bez sile mu nijedna svakako nece dat.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kad krenu u vojsku ubacite im i muda u torbu.
Druze, situacija nije naivna. Poslednjih 5 godina, Srbija je obnovila tehniku. Sada popunjavaju ljudstvo. Madjari vode EUFOR, a u Americi ce pobijediti Trump (koji nece rizikovati americkog kera za neki rat vani, da ne pricam o vojnicima).
Picousti sprema nesto
Ako nas Srbi budu opet napali, otiću ja i moji drugari u Srbiju da kidnapujemo i ženimo njihove djevojčice i koze.
63 padobranska i 72 specijalna mogu da se porede sa najboljim jedinicama u svijetu
Vazi.li to.i za ove njihove drzavljane Sandze u BiH
Nisu blesavi da se javljaju na poziv zaostalih srednjevjekovnih budala. ostavite vise posteni stpski narod na miru postedite ih vasih gluposti.
Hajde debilčine, hvatajte se obuke pa da ostavite kosti negdje daleko od kuće.
Samo nek treniraju.Njihove elitne jedinice su lupali momci u patikama kad zatreba.
Ne trebaju njima vježbe. Dovoljan je ruksak mržnje, pa pokucaš ljudima na vrata, pobiješ ih, pokradeš ih, spališ im ognjište. Eto to je srpska borba.
Šešelj ponovo nek obuče maskirnu uniformu. Njega ovamo trebamo. Hag je bio preblag prema njemu. A svoju omladinu ćete otjerati zauvijek. Znaju djeca da nemaju za koga ginuti.
KAD SE SRBIN SA KOSOVA VRATI PODVIJENOG REPA🤣
Mozda bar malo pederluka smanje
Znaci mi Muslimani prekrsteni u neke Bosnjake sto je meni Muslimanu neprirodno i ja nikad necu biti Bosnjak vec Musliman treba da se pripremimo na novu agresiju a strah me ovih na vlasti nametnutih s konjakovice i isakom da cemo opet agresiju docekati nespremni iako smo sad u milion puta boljoj poziciji nego sto smo bili 92ge
Ti ili si bakir bin alija ili pojma nemaš o životu ili si jednostavno retard! Za državu to mu ga dodje na isto
korejska demokratija
Najsmešnije je što krezave tallibanske SDA gologuze divljake poturchene u 18% više zanima polufinale Zvezdi Granda od ove teme. 😂 😂 https://youtu.be/UCZQ0Mq9H_M?si=LwdZt3WUMZ5LaHon
Bošnjo, spavaš li kao '92 ili pratiš situaciju ?!
Ko zivota ti da prati? Ovi sto su vec u 60-ima ili 70-ima? :D Omladina ode, ko ce ti ratovati? Kao da ce neko ostati da ratuje, kad vidis kako su nam roditelji prosli u prethodnom ratu. :D