Hrvatska
1

Gradonačelnik Sinja o Vučićevoj posjeti: Četnik je pozvan u naš Dubrovnik

D. Be.
Foto: Pixsell/Marko Lukunic
Foto: Pixsell/Marko Lukunic
Gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Miro Bulj nije skrivao nezadovoljstvo odlukom da se predsjednika Srbije Aleksandra Vučića pozove na samit "Ukrajina - jugoistočna Evropa" koji je održan u Dubrovniku.
"Gdje su braniteljske udruge, gdje su moji suborci?! Plenković i njegovi anacionalni pajdaši iz HDZ-a uz potporu DP-a su pozvali četnika u naš Dubrovnik. U naš Dubrovnik kojeg je politika koju je Vučić podržavao i od koje još nije odustao držala u opsadi i razarala", naveo je, prenosi Index.hr.

Bulj je dodao da se "i danas iz našeg Dubrovnika taj nerehabilitirani četnik bez brade kao gost našeg premijera i Vlade izjavljuje da on na 'događanja' iz 1991. gleda 100 posto drugačije!"

"Kakvo poniženje i sramota. Vrijeme je za jasnu i čvrstu nacionalnu politiku i postavljanje Vučićeve Srbije gdje joj je mjesto", poručio je Bulj, koji je ove sedmice najavio da će se kandidirati za predsjednika države.

Inače, Bulj je dočekao Vučića tokom njegove posjete Zagrebu 2018. godine i pitao ga: "Kad ćeš u hrvatsku Glinu? Ispričati se za zločine koje si napravio."