Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bez dlake na jeziku i bez ulizivanja. Tako ti je, pa ti kako hoces.
tako je
Brzo se zaboravilo.oprostilo.Samo nek je na stetu Bosne. brzo se Cete i Uje dogovore.
Aposulutno nists covjek nije slagao ni pretjerao. 100 za 1 naci koji je lijepio ploce ratku i uestvovao u opsadi Sarajeva. Da imalo imaju damu nijedan nas politicar nebi pricao sa tim nikcetom!
Četnik u Dubrovniku ima pravo da se brani!
Naslov se ne može prekopirati u komentar, koji odron.
ja sam ovog čovjeka viđao na jevrejskom groblju kad je suncobran razvlačio da ne izgori
Ako je Vučić, to što gospodin navodi, sta je onda on...Ujak Vučiću...
Vučić je najbolji lider u regionu !
Pa Dubrovnik je srpski bio sta je sporno sto srbin dolazi?A inace kako vi iz kliksa smjete da napisete rijec č... a nama to ne dozvoljavate?
Pa zato sto je sloboda govora običnog srpskog naroda minus milion, oni mogu sve, a mi ništa....
Svaka mu je na mjestu.
gradonaclenik Splita Dr Jaksa Racic se ne bi bio saglasan kao ni ovi momci koji su slavili na ovim festama https://www.mok.hr/nostalgija/item/28259-na-danasnji-dan-velebna-festa-cetnickog-udruzenja-sibenik
Ja to stalno pišem, ali ne prolazi od AI-a.
Svaka cast Bulj.
Klasičan primer širenja mržnje među narodima i pre svega komšijama kao i laž da je Vučić četnički vojvoda ne priliči g-dinu Primorcu .
Vučić je predsednik Srbije,znači svih njenih građana a znamo dobro da u Srbiji ne žive samo Srbi.To što brani srpske interese i nezavisnu politiku koju vodi ne znači da je četnik kao što ga okarekterisao gradonačelnik Sinja - dekutantno je a gospodin je sam sebe označio kao srbomrsca.
Znači, znači.
Ako Vucic brani srpske interese ja sam Gaj Julije Cezar.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakva invazija vuckovih botova hahaha
Koliko ja vidim veca je invazija Vučićevih mrzitelja.
Priznat i poznat politicar, taj ko ga je pozvao sigurno je imao dobar razlog za to Vucic nije dosao sam, a te insinuacije su odraz vasih frstracija i nem
Priznat i poznat politicar, taj ko ga je pozvao sigurno je imao dobar razlog za to Vucic nije dosao sam, a te insinuacije su odraz vasih frstracija i nem