Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjetar je puhao sa zapadne strane, a Grlica je opet kakila u pravcu vjetra.
Nama nista ne odgovara, npr. Da HR ne zeli da BIH uđe u EU bilo bi eto kakve komsije imamo. Zanimljivo bi bilo da prije nas u EU uđu Srbija, Crna Gora, Makedonija i Kosovo . Mislim da smo mi prgav i inatan narod.
Ovaj se ko biva neshto pita u EU ? Bježmo u Afriku
ne moze BiH u EU jer Rusija koci preko Srbije i njenih repova, ni Juga nije mogla u paketu ne go kad se raskomada. Sve ekonomsko vojne sile i alijanse se sire koncentricno, Juga tj Bosna je bila na toj granici i sad se ta granica pomjerila na Istok. Ekonomija mi je bila nesudjena ljubav, ali nikad je ne bih zavolio zbog politicke ekonomije. Monteskje kaze Ja sam prije svega covjek a sasvim slucajno Francuz, aako dam ijednoj naciji prednost - to je zlocin
pored takvih prijatelja coek bi si sam prrsudio
Prvi uslov je REFERENDUM da vidimo zelimo li mi uopste u islamofobnu zajednicu.
Ovo je dobar vic. Nakon sto je EU primila RH, RO, BG na lijepe oci sada bi se kobajagi trebali drzati nekakvih uslova lollll.
Grli ga mili
Hrvatski Vulin.
Neka ste vi ispunili uslove. Ugurali vas u EU zato sto ste vecinski katolicka drzava
Što su onda Bugare, Rumune, Kiprane i Grke primili, nisu ni one većinske katoličke države koliko ja znam, ah da to je samo bosnjino antizapadsko misljenje
Vidi kakav rezon, ah..kako se toga nisu sjetili za Bugare , Rumune, Grke..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gla viic
Da smo katolička država kao Hrvatska davno bi bili u EU, ne bi ni rata bilo, ili ne bi bio ni blizu kao što je bio. Nismo mi toliko glupi Radmane koliko ti misliš. Čak šta više, nije ni tebi mane po tom pitanju.
tesko onom kome vi pomognete
Grlic Radman i generalno Hrvatska pitaju se o ulasku zemalja Zapadnog Balkana, taman koliko i ja.
To se pitamo mi i Amerikanci. Ostali samo provode. Evropa je smijesna :)
Hrvatska podrzava ulazak,BiH ,Srbije,Crne Gore,Makedonije u EU,a ista ko i mi bila ,samo je zapad primio stelom bez uslova,i sad ko eto oni nesto odobravaju.