Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatska garant ljubomorna na lidera ekonomskog tigra pa žele da saznaju tajnu kako mu to uspjeva. I mi smo trebali angažirati učesnike u zvezdama granda da saznaju tajnu uspjeha i da nam otkriju, ako su oni tigar da postanemo i mi barem ekonomski ris ili kuna.
Ne znaju ni oni.
Severina špijun
uhvatili vjerovatno nekog neduznog jadnicka
U Srbiju ni kada bi me pecenjem gotivili.
Ma jok, eto ne znate :D
Seve
Srbija kojom vlada DB i gdje 90% stanovništva su saradnici Službi traži špijuna!?? U isto vrijeme za strane Službe bi radilo 100% stanovništva samo ako bi neko ponudio uključujući i vrh DB-a! Btw u Istočnoj Njemačkoj prije raspada Države je 100% stanovništva radilo za Nacionalnu Tajnu Službu Štasi i tu je došao kraj Službi jer je izgubila smisao kada svi rade za Nju!
Znaci Sevka je dvostruki spijun a,a,a,a!
neka kafanska pjevačica
Specijalni agent Seve, kodno ime: Jahta
Pa za dobrog spijuna ni njihove vlade ne znaju da spijuniraju za njih :)
Taj strašni špijun iz Hrvatske je Severina, ali odmah su je pustili. "Nećemo da budemo kao oni,", rekao je Vučić, "ovo je čin naše dobre volje."
nije t-ko nego ko, grof Drakula, tvoj O Č U H
Nije fudbal nego nogomet, baš kao što nije hendbal nego je rukomet.
noga je BOSANSKA riječ, nogomet je BOSANSKA riječ, ruka i rukomet su BOSANSKE riječi. Hrvatinić je prezime BOSANCA koji je njih Kozane oslobodio od Ugara u ime Kraljevstva Bosna. Zvali su sebe Kozani i 1915., kada su u Grčkoj dobili kanton za izbjeglice Kozani koji i dan danas stoji s opisom ko ga je i kada osnovao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neznaju ni oni kako cete onda vi znati?