Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati u BIH bolje zive nego oni u Hrvatskoj, .
Zato im trebamo promovisat da dođu živit u bosnu a ne da iseljavaju u irsku ili njemačku.
Gdje su bh. Hrvati sada tačno ugroženi? Koja prava nemaju?
jedina prava koja oni nemaju je samo mogu glasati za HDZ kandidata i niko vise kao sto su to radili komunisti i Juzna Afrika za vrijeme apartheida
Pozdrav iz predsjedništva BiH
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I on je kao Komsic nepodoban jer nije iz hdz,opet cemo glasati za Komsica I za Milanovica
Prejako su majorizirani...nema ih ni 10 % a svega im pripada 1/3....da vidimo koliko ih to ima nezaposlenih sa zavrsenim fakultetima? Imaju posao cim zavrse studij...a uz malo jacu vezu sa ADZom odmah i poziciju
Samo nastavite....well done
Nek o..... i ovaj i onaj od Bosne,kao što smo i mi od hrvatske i srbije, i ima da bude mir kod nas
Susjedi politicari ne jedite g....na kad je burek 3 marke.
Nije cilj hrvatske politike da Hrvati jos bolje zive jer bolje zive od ostala dva naroda pa i od onih u Hrvatskoj nego da preko HDZa koriste BIH potensijale a to ne placaju ili mizerno placaju.
M u s l i m a j m u n o s ti si bez prvih 5 slova
Sve si isto izjavljivao i radio kao i on , samo je sada predizborna kampanja za predsjednika Hrvatske pa se kritikuje njegovo sve , makar se poklapalo sa tvojim .
Sve si isto izjavljivao i ti, i gore po Bosnu , samo je sada predizborna za predsjednika Hrvatske pa se njehobo sve kritikuje ,makar idto mislio i radio .
Svi ste vi komplet cirkus koji nastupa u BiH. Tako vas mi Bosanci i Hercegovci gledamo.
Prvo izadje Plenkovic pa se izasere po Ustavu BiH, pa onda Milanovic isto to ponovi uz nekakve neartikulisane tvrdnje, pa onda i Rende jos jednom to sve isto ponovi. Nepostivanje BiH izaziva samo prezir... Sud i Smit su rekli svoje, jedino su sve presude koje se ticu Hrvata izvrsene i tu je kraj tog cirkusa. O svim ostalim stvarima koje se ticu Hrvata u BiH- gledajte vijesti...
Zive ko lordovi iako je njihovo nekadasnje vodstvo presudjeno za UZP. Ovo sto imaju je i previse.
Ja se na ovakve članke u kojima se spominje jednakopravnost svih naroda vazda iznova pitam po čemu to svi narodi u BiH nisu jednakopravni? Svi bježe vani da rade, svi životare od mizernih plata, svi imaju političke peedstavnike koji gledaju samo sebe i svoje. U raspodjeli ključnih institucija , telekoma itd svi su jednaki a u regijama u kojima vladaju jedni deugi ili treći ona. dva naroda koja su manjina su jednako ugrožena što se tiče posla i svega ostalog. Dakle svim isto?
Hallo da po jasnim sliku samo!! Hrvati svojim izbornim gledistem zele da sprovedu Hegemoniju i diskriminaciju gradjana BiH jer po njihovom Bošnjaci ne bi imali pravo da biraju svoga Hrvata!!,, sve bi to imalo smisla da taj Hrvat kojeg Hdz bira ne predstavlja na poziciji i sve ostale Gradjane FBiH ili BiH ali to nece moći gospodo tj. nisioci europskih vrijednosti a čitaj u pozadini APARTHEJDA BiH,,!!!!!!
Ide Željko ide
Naravno da ide !! jer nosioc Subjektiviteta i Teritorijalnog integriteta je GRADJANIN BiH,, budu li ovi nosioci europskihvrijednost razvalili ovaj sistem onda je i sam rat ne izbježan !! tko ga volio u kuci mu bio!!,, ali Izbornim zakonom kako ga vide Hdz je jednostavno legalna okupacija a to se ne može i ne smije desiti!!!!
Jedan covjek jedan glas.