Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Možete se rugati albanskom parlamentu ALI nemojte zaboraviti jednu sitnicu: oni su usvajali i usvojili budžet za 2024. a naši ni za 2022.još nisu a za 2023.će dogodine zakazati sjednicu(u oktobru).
Albanija je centralizovana država, a kod nas je Dejtonom uređeno tako kako je. Glupo poređenje. Albanija je i pored toga najsiromašnija država Europe nakon Ukrajine, Moldavije i Kosova.
Kako ovako, još nemaju Srbe?
ovo samo moze u cigabluku
ciganluku*
Primitivci...
Kad se putuje za mars i koliko kosta karta???
Imaju 100% etnički čistu džavu, jaku dijasporu, more, Kosovo i 30% Makedonije i opet ne uspijevaju napraviti nešto ozbiljnije već su najsiromašnija država Europe uz Kosovo, Ukrajinu, Moldaviju i Makedoniju. Mogli bi biti važan faktor, samo da se uozbilje.
ovi izgleda vece budale od ovih nasih posrbica
Nije nepoznato u balkanskim 'demokracijama' da se poseze za ulicim, nasiljem, blokadama kako bi se sprijecila neka odluka koja se nekome ne svidja. Zar nismo i mi pocetkom ove godine imali 'spontano zbivanje naroda' jer se nekome nije islo u opoziciju.
Što se "Trojke" tiče, oni niti su imali kakav državni interes na umu, niti uvjete, niti ih je ko šta pitao. Čović i Dodik su odabrali "bošnjačku" ili "muslimansku" reprezentaciju, a oni sretni što će zasjesti u fotelje i dijeliti državne institucije na upravljanje i pokojem svom stranački podobnom čovjeku, prihvatili su objeručke i potpisali šta god im se stavilo na sto
“ dok su politiku bacili na sred četiri puta” ????