Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj ba manite se više prepadanja ljudi vijestima koje su rekla kazala
Previse ih je zijanilo u Ukrajini da bi ih slali na Kosovo
ONI SU VEC TU,DOSLI SU DAVNO,SETAJU PO BEOGRADU SA SIMBOLIMA PO VINDJAKAMA,MAICAMA ALI NIJE IM OVO UKRAINA.MOGU DA SETAJU I NISTA INACE DA ISTA POKUSAJU BILI BI POMETENI PREKO NOCI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bili su ti Wagnerovci i u agresiji na BiH, samo su se tada zvalu ruski dobrovoljci. Eno ih na groblju u Miljevicima u Lukavici.
i kod Višegrada ih ima mašala...
Ta plaćenicima vojska je jaka samo na papiru ako Rusija stoji iz nje ovako su nula s nulom snage NATO paketa bi ih na ovom području unistile za 1 ili 2 dana, a Srbi neka se igraju jednom su osjetili NATO trebaju biti pametni.
Hoce ako ce Vucic platiti kurvama po 5.000 € mjesecno.
Ja kao Srbin bio bi presrećan da se to dogodi. Ipak 150.000 - 200.000 plaćenici mogu promeniti bilo šta. Jedna Makedonija kao primer ima nešto oko 7.000 aktivnih vojnika i još 26.000 rezervnog sastava. Samo što je malo verovatno, var sok se ukrainski rat me završi. Inače, ko god da ima malo više informacije o Wagner plaćenicima, zna da im ni NATO ništa ne može. NATO se ne bi cimnuo da nešto pokuša. U međuostalom, imali si prilike a nisu reagovali.
Nikom ne bi odgovaralo da ove razbojnike dovede sebi u kuću. Što bi naš narod rekao: ''Budalu nit' j.bi, nit' kući dovodi!''.
hoce, doci ce, i onda ce iran prodavat dronove kosovarima, a ukrajinci ce doci na kosovo
Wec su tu.
Uck spremna
śuplja
Manjača zjapi prazna
Kako ste i napisali, to ću Plaćenici. A naše Balkanske zemlje nemaju da plate svoje radnike zbog čega narod tj omladina i odlazi, a da plaćaju Plaćenike... sposobni su-smo. e drugi par opanaka bi bio ako to bude finansirano sa druge strane, tad oke. da se nadaju da će ih Rusija platiti, pa iskreno ne mislim zbog historije koju Srbi već znaju kako im pomažu a i drugo imaju oni svojih briga, pa bore se sa cijelim svijetom tj Dunjalukom. lijep pozdrav
Hleb , so i kasarnu obezbijediti
S obzirom da su oni placenici i da ratuju iskljucivo za pare.. moze se desiti da ratuju na strani Kosova, ovi imaju para da ih plate..
Teroristi kriminalci nista manje nismo ni ocekivali od Srbije
Jašta ce, jedva ceka. Daj ba