Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100 muslimana za 1 srbina ..... to je izjavio Vucic 20. jula 1995....nekoliko dana poslije Genocida, dok su bageri zakopavali ubijene Srebrenicane.
Vucic jedino bez najave moze u Laktase
i u bosnu i hervegovinu kad god to pozeli i gdje pozeli
Evo prilike da tamo i ostane, neka povede i traktorasa iz genocidne sa sobom. Rvati znaju sta sa njima u Jasenovcu.
Ja ne znam koliko tup moraš biti da te i dalje uopšte zanima ta priča o srbima, hrvatima i muslimanima.
Potpuno ispravan stav. Vučić je predsjednik Srbije 24/7 dok mu traje mandat. Kad i u halu hoće da ode to podliježe određenim protokolima. Sa njim ide obezbjeđenje, novinari, a često i brojni fanovi od kojih su neki jako živopisni, kao npr. Vulin, Dodik itd. Nezvanično može hodat' kad ode u penziju ili da ostavku.
A kod nas upadaju kad i kako ko hoće
Meni je ovo čudno. Zašto Hrvatska ne dozvoljava Vučiću da radi ono to hrvatski političari rade ili žele da rade u BiH? Da se jave nekom nižerangiranom političaru i dođu u zvaničnu posjetu i pri tome vrijeđaju i ponižavaju BiH i njene narode. Baš čudno?!
Koje narode,nabroj ako znaš?
Ne dajte snajperisti prismrdit, maršnut ga s vrata, ha ha
Vucic dobio zabranu vec u Petak a objavio je tek u Nedelju kad je pao Avion sa oruzjem za Ukrajinu preko siromasnog Bangladesa, da se neprica o Avionu iz Ukraine , tji noz u ledja Putinu nego svi pisu o Jasenovcu u Srbiji .
Treba razjasniti nje Vučić htio samostalno doči u Jasenovac Tu je bila i njegova naoružana pratnja TV ekipe.....
Oluja. Legitimna vojna akcijasa ciljem oslobadjanja i vracanja otetog
Nije hrvatska kao entitet republika srpska da se mozes usetat ko u wc bez odobrenja bilo cijeg.
Gazi Cetnike
Pade ukrajinski avion sa srpskim oružjem u Grčkoj .Kako to ?Šta kažu Rusi ?
jbg on misli da moze kako hoce i kud hoce,moze al samo u Bosnu kod nas ih pacenika
Da budemo iskreni, radi se samo o tome da je htio posjetiti Jasenovac. da je išao radi nekog intervjua ili da popije kafu sa Mesićem, kako jew to radio Komšić, vjerovatno ne bi bilo problema, ali Jasenovac jeste problem za Hrvate i oni bi rado da ga nema. Bilo bi interesantno kada bi predsednik Izraela poželi da posjeti Jasenovac...e Izraelci su pod američkim patronatom, to nije isto.
On je svoj zli cilj ispunio. Vidite to po njihovim danasnjim vijestima. Ta propagandna masinerija i Vulin ce bit propast njihovog kompletnog drustva.