Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnu i Hercegovinu jos vise ucuci u dugove!?
Ko da ce Dodik htjet kontrolu Drine.OS nam sjedi u kasarnama umjesto kontrola granica zbog cega bi trebalo i da postoje
Problem je Srbija koja od Madjara naplacuje preko EU fondova da usmjerava migeante ka BiH i Hrvatskoj, umjesto da idu ka Madjarskoj!
Osim toga, ta ista Italia prebacuje migrante u Albaniju, sto znaci da ce isti ti migranti iz Albanije opet preko BiH ka EU! Vrhunac spageti cinizma i bezobrazluka!
U Srbiju avionima air Serbie koja nema vize sa banana drzavama i Rusijom, slijecu migranti, onda ih Vucici, Dodici i Covici prebacuju u Bosnu, onda granicna policija Bosne gine da migranti ne predju u Hrvatsku, onda migranti ostaju u Bosni, a Madjarska EU lovom plati Srbiji zbog toga!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krenu iz Grcke koja je u EU, pa nesmetano preko Srbije do nas i onda ispadne da problemi dolaze iz BiH. kakav ciniziam
Koji cinizam, pa svi koji dolaze u BiH, prije toga seu vec bili u EU, tj uglavnom dolaze iz Grcke. Zaustavite ratove, kako bi ljudi mogli ostati u svojim drzavama
Istina jer niko od ovih nasil mulaca ne zna to da im objasni
bolje je da im ukinu internet jer zbog njega misle da ima čkapi kolko hoće i da pare padaju s neba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
vidi se odmah ko je talijan a ne znam ni ko je od ove trojice. al se vidi po cvoru kravate, odjelu itd. sve cakum pakum. ova dvojica se odmah vide da su rodjena istocno od trsta
A sto to, Italija je nesto dobro za tebe? Jesi kad bio u Torinu (Sjeverna Afrika) ili u Milanu (Juzna Afrika)?
Kako ti migranti dolaze do Bosne, vjerovatno padaju sa neba?
Ovo znači da uvodimo vize Turcima i Kinezima
Kod nas pakistanac ili iranac slete u Sarajevo bez vize i onda odluče postati migranti. A ako se zatvori BiH granica na istoku, neće htjeti dolaziti ni u Srbiju ako znaju da ne mogu preci kod nas.
Naravno, granica Europe je Drina rijeka
TAJ DOGOVOR JE OPET NA ŠTETU BIH I DA NAM VI LAGANO VRAĆATE MIGRANTE. ISTI DOĐU IZ SRBIJE A SRBIJA IH OD NAS NE PRIHVATA NAZAD. AKO JE NEKO KO NIJE DRŽAVLJANIN BOSNE I HERCEGOVINE NEGO IZ NEKE DESETE DRŽAVE ZAŠTO BI SE VRACAO NAMA? ČIM JE ON NA TLU HRVATSKE VASA JE BRIGA I VRAĆAJTE IH U NJIHOVE MATIČNE DRŽAVE. MOŽETE IH ZAPOSLIT JER IONAKO IMATE MANJAK RADNIKA. EDI
To su vaša braća, vidite šta će te s njima.
Frontex je zločinačka organizacija. Imaju saradnju ne samo sa vlastima nego i sa paravojskama u Libiji, Tunisu, Sudanu i drugim afričkim državama, što rezultira maltretiranjem i ubistvima izbjeglica, čak i onih koje su daleko od Sredozemnog Mora.
Sve prolazi preko Srbije oni proslijede dalje idu u RS a RS samo proslijedi da dodzu u Federaciju, naši opet imaju sluha i tu su centri za migrante gdje imaju šta da jedu i gdje da spavaju ali prva prilika oni idu dalje. Migrante nezanima da ostanu u Srbiji i BiH, oni znaju svoj cilj a to su Zemlje Evropske Unije.
Oni ih I dan Danas pricaju Kako I'm trebaju migrants zato I ovi dolaze nek ih primaju I salju Nazad nece se gomilati Kod nas
Tampon zona.