Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je uobicajna pojava na Bolu. Ispred plaze stoji tabla koja prica o ovome da se desi ova promjena i vrati se ponovo ali hajde klix pisi malo
Plima i oseka more je prevrtljivo kazu da se zna dignuti na Bracu
Nek nabiju još cijene
Sve go kamenjar i malo pijeska u cosku kad nestane tragedija.
Doće more za koju godinu do Zagreba !
U Zaostrogu krajnje desna neuredjena plaza do mola,fali 3 metra plaze ,ima godinu dana pokrila voda duzinski. Dobro je pa u Neumu je sve OK evo jutros.
Voda donijela, voda odnijela.
na Bolu ima mnogo ljepsih plaza od ove
Jah eto izgubili plaže. Pa svake godinese sve olaže nasipaju i veacaju u prvobitno stanje. Koji ste genijalci
Hvala klixe, konačno da ima razlog ponovo se smijati Hrvatima. Zadnji put sam im se smijao prije dvije godine kad smo im uvalili Komšića.
Kome ćeš se ti smijati, jade jadni... Jesi se smijao kad su nam poslali deset miliona eura pomoći i poslali ljude da nam pomognu?
Onako su slabi sa pješčanim plažama skoro da ih nemaju sad i ovo par kvadrata ode.
Bez brige, sada će im Neretva donijeti ovaj naš kamen pa će se popraviti.
ovo nije pjescana plaza al haj, nek si napisao nesto
Jos jedan Boris je promijenio izgled, ali jedne drzave...
Bio tri puta. Zlatni rat na Bolu i Punta rata u Brelima meni ubjedljivo najljepše plaže. Ima hlada, čisto, poslijepodne uživanje u valovima. Boja mora se mjenja zavisno od ugla svjetla pa ide od tirkizno zelene do modro plave. Ne alim nijedne kune ostavljene na tim mjestima.
Zlatni rat??? Kase se rt!!! Zlatni rt!!!!!!!!!
Oni kažu: Zlatni raaat, nisi vidia bolje plaže na cilom svitu.