Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idiot, snimao se prije nesrece. Vozio skoro 200 km/h, Edi Zdjelar. Koliko ovakvih budala ima
BMW E60, star 20 godina. Smrt je sigurna.
Kao i u Sarajevu, vozači BMW nisu normalni ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mobitel pobi više nego i jedna kuga. Dajte radite nešto na tome kamere kazne min 1000 eura za mobitel.
Nije mobitel ovdje kriv. Covjek se zabio u kamion koji se kretao u istom smjeru ko i on, a pogledaj kako mu auto izgleda. Vozio je duplo brze nego kamion garant.
Kako nije kad je snimao mobitelom vožnju preko 200km/h
BMW (Budala Medzu Vozilima) i jos po kisi ga sastavio.. Hajde naucio je lekciju sad.. On je odgovoran sto mu je dijete ostalo siroce.. A ubio je svoju vlastitu zenu..
Vozim po autoputevima Njemačke gdje većinski nema ogranicenja i opet ne vozim 200km/h. Čemu toliko naprezanje i stresiranje. Neka normalna vožnja gdje malo i uživaš.
Zao mi djeteta i kamiondzije
Mentol je vec prije 5 godina ubio trudnu suvozacicu, ovo je sad druga zrtva, a pritom je dvoje djece ostalo bez roditelja.
imas dijete u autu i onda eksperimenterises sa brzinom i nestrpljiv si sa 24 g..
https://m.youtube.com/watch?v=yQ3-rqThqBs
https://m.youtube.com/watch?v=T3t3VeKnB5A&pp=ygUbaGFsaWQgbXVzbGltb3ZpYyAyMDAgbmEgc2F0 Domace je domace.
Imas dijete u automobilu i ti vozis tolikom brzinom,nije mi tebe zao sekunde, zao mi je djeteta i zene
brisu komentare bezpotrebno
I da je vozio 200 na sat nije to jedini uzrok. Sigurno jos i mobitel ili neko gledanje prema dole u autu. Uzasno brza voznja + odvracanje paznje (mobitel ili prica) = katastrofalna nesreca!
neprepoznatljivo auto, da je kamion stajao u zaustavnoj traci tesko bi mogao napraviti ovakvu stetu uz razumnu voznju.
ZABIO se….FiJat se ZABIO u banderu….Mladić ZBODEN u ……Novogovor sveprisutan. Donesen od negdje gdje je to svakodnevni zargon, a sad se udomačio u našim medijima. Strašno. Nigdje ni jednog lektora da ispravlja tekstove polupismenih novinara.
"udomačio"
Prije dvije godine je isti imao nesrecu u kojoj e poginula tadasnja supruga.