Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljutit ce se Dodik na jarana Milanovica...
Dan zalosti za Milanovica. Od ovog se nece dugo oporaviti...
Vrlo hrabro, tacnije - cudno. Rusi kupili puno toga po Dalmaciji, drze dio privrede, bili medju izdasnijim gostima... cega li se ovi igraju?
Mogao bi ti grliću kod putka malo na saslušanje.
hahaha...jel ostao itko:)...ergeli na vlasti se smješe pozicije po Briselu a narod ko ebe...ništa nova...
Halo! Tišina tamo. Morate učiti da bi Milanovića mogli slušati. A tek razumiti. Slabi ste vi učenici, tribati će vam puno vrimena.
Miš mekinjaš rusofil moro da protjera braću ruse za koje radi.
A to što Đuru Đakovića koji zapošljava pola Slavonskog Broda drže rusi 1/1, nikom ništa... posle će kukat kad ih narod pregazi zbog neimaštine.
Čović se očitovao protiv ove odluke i otisao na konsultacije kod Dodika i Kačavende
Kad će ovo BiH doživit..
kada za to čuje srbin zoki ima da vam svima zabrani smoki.
Da nije Gaga Čović na spisku?
AAuuuu ..
Na poskoku zbunjeni, ne znaju kako da komentarišu
Pripremite guma i opanaka da se mozete grijati!
Posalji ih u Hercegovinu tu su dobrodosli
Kroasani najviše od Tite naučili. LNG terminal na Krku radi punom parom, još plutajući, mogu ga se lako i otarasiti . Bubuljičavi na klupi za svaki slučaj da se aktiviraju biznisi sberbanka kad dodje vrijeme. Poguraće im izborni zakon i zapad i istok udruzenim snagama.