Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
11.000 onih koji nemaju principa... Gledaju vas ko sirotinju a vi im jos dosli...
to nisu turisti...to su lesinari BiH (stranacki uhljebi)...
@ikke pa toliko je ukupno Bh hrvata u BiH, ostatak.su BH Katolici koji vole svoju zemlju...a volim i ja njih ❤
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Zašto su ovi podaci uopće bitni za BiH... podaci zemlje koja nikad prijateljski nije bila naklonjena nama a u jednom periodu čak i agresorski.
Ma, to su hrvati iz BiH - drugi nemaju para....................
@LuciferoviPodanici ,a šta da činim,ne bacati bisere pred svinje,eto to ću da činim(odnosno ne činim),vrijeme je novac,a i biseri su vrijedni,zato ne želim da trošim vrijeme na tebe,..nastavi mrziti ,to je tvoja domena,..
fašistički hinjavci...
U Dubrovniku nigdje nikoga. :) Ne moramo ove godine na more u Hrvatsku, niti ikada vise ici. U Tursku, Grcku ili Italiju od sada ici, ionako ljudi vise za pare nude i plaze su 10 puta ljepse i kvalitetnije.
Uvijek nam je neko drugi kriv osim nas samih. Posmatraju nas ko primitivce i pašteta turiste zato što se sami tako ponašamo i sami se ponosimo što smo primitivni i zaostali . Jedino je Bošnji smiješan naprimjer Omčo koji ide po Zagrebu nasred Trga bana Jelačića i prosipa gulaš po sebi ili razbija 1 000 jaja od glavu i da ne nabrajam ostale klipove . Sami o sebi širimo predrasude kao narodu i aplaudiramo tome smijemo se.
... koga ba vi folirate...?? ... bio sam prije 10 dana i nigdje nikoga ... nešto malo slovenaca i čeha ... dvije - tri njemačke registracije ali u tim autima "naš" svijet ... koji ste vi lažovi licemjerni ...
Ma šta ću vam ja. Pukli ste Dalmoši ove godine. Neće ni druga biti bolja. Nema više budala za 50€ dnevno u sjebanoj sobici.
nikad čistije more i plaže,..
@lynardskynard ti si klasican primjer BH kamenjarskog otpada. BH Katolike volim ❤ bok!
@lynardskynard tacnije ti si gusterov karijes, jesam uzoholio sam se i sta ces uradit po tom pitanju karijesu? ❤
U Hrvatskoj trenutno boravi pola milijuna gostiju,od toga 11000 iz BIH . Pa takav je omjer bio i u 2019.
@i7f jesam li ja spomenuo dzamiju?? Ne mijesaj vjeru u sve! Samo uzmes atlas ( moze bilo kojeg izdavaca) i vidis granice! Neum sastavni dio Bosne i Hercegovine i crknite dusmani
Dobro jutro od mene i 10999 nebošnjaka. Odmor bez 3P (poturak, pašteta, paradaiz) migranata, neprocjenjivo. Nema kvaziarapa sa čudnim imenima da se dozivaju po plaži.
vecina je sa dvojnim drzavljanstvom ili Hrvatske ili neke druge drzave
Ako bog da i ja cu za 5 dana, a ova izolacija to je samo na papiru. U praksi se to ne provodi.
Majku licemjernu...
Ma nigdje ziva roba na plazama