Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu Hrvati naivni kao Bošnjaci prilikom dolaska Vučića u Srebrenicu. Iscenirao bi on napad na sebe i u Jasenovcu da bi se žuta štampa imala čim baviti. Ne vjeruj radikalima ni kada poklone donose. Sikterrrrr, sto bi Milanovic rekao.
Priča je besmislena. Zašto je Vučić želio u Jasenovac kao "običan" građanin to je samo njemu poznato. Nije on glup niti ne poznaje pravila protokola prilikom posjete nekoj zemlji od strane visokih dužnosnika, To je poznato čak i većini "običnih" građana. On je štićena i čuvana osoba i kao takva zahtijeva angažman pola MUPa RH. Jednostavno, njegova posjeta je nespojiva s privatnom i izvan protokola. Zbog toga začuđuju reakcije iz Srbije. Jbg, nismo djeca.
Namjerno isprovociran slučaj, da se skrene pažnja sa pada ovog aviona u Grckoj, koji se koristio za šverc oružja !!!
Čovjek pripadnik pokreta i idelogije koja zagovarala mrznju prema drugim i treba mu zabraniti prisustvo svetom mjestu.
E jest glup . Sta ce pitati hrvatsku vladu . Mogao je Dodo da ga sa cigarama prosvercuje
Nisu dali zbog toga sto je VUČKO onako duševan , plačljiv itd pa se pobojali da ce ritualno ubiti u Jasenovcu. Inace sta sad Hrvati pod posebnim rezimom u mini Mordor
Čmarulin i Pučić za dom najspremniji 😂
Udario dusman na neprijetelja!
Nadam se da ce Hrvatska biti isto ovako principijelna i kada Milanovic ili neki 'ercegovacki 'ADZjac dolazi u BiH.
Kad cemo mi vise doci iz proslosti ? Gdje su nam roditelji kad nas neko pita odgovorite u 1945. Ljudi moji cccc
Jel mu Covic mogao sta zavrsit da preko njega polozi vijenac 😉
Da li je to zajedno sa sincicem danilom skodom htio prvo do Zagreba po suhpka pupovca pa onda u Jasenovac ili u pratnji tjelohranitelja direktno u Jasenovac? Osim toga sta jedan radikal ima traziti u Jasenovcu. Pa snage iz drugog svjetskog rata, koje on podrzava, su upravo sa crnokosuljasima ubijale ove koji su bili zrtve Jasenovca. Zajedno su bili na strani nacista.
Ajde bježi u Srbiju, šta ćeš ti u Hrvatskoj.
Drzava srbija nekako u posljednje vrijeme upada negativno za oko.
E Pa za razliku od Bosne Mora se razgovarati i dogovarati kada i gdje,e Tamo nemozes vrsljati kako hoces postoje zakoni te zemlje.Tako se stiti drzava.A u Bosnu ulazis i izlazis kad ti je cejf.
Pametno: Vučić se ponaša kao da je Jugoslaviju oslobodio...To je jedan,,podmukli- DIKTSTOR- Nije to ko BiH...kad mu se digne ONA...stvar dođe u B.Luku i drži,,monodramu,sa ĐUVEGIJOM..Dodikom...a tako isto...gdje se god Pojavi na nekim skupovima ON..pozove: KEKAN- ĐUVEGIJU...da dođe sa Njim..Neka MU...neko kaže ,,Stani ima protokol i Bonton o ponašanju ..Bravo ...