Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko još uvijek misli da su mjere nametnute radi zdravlja, taj treba stručnu pomoć
sad ti laikaiu na sledecem clanku dobies ban od dissova
Dokaz da je corona politicko sranje. Kad su izbori moze sve
Ko ne shvati da je kUrona predvara na osnovu jednig dokaza, recimo da je obicna gripa nestala.. nece mu pomoci ni ostaluh 999 cinjenica. Neuracunljiv je i gotovo.
Bez PCR testa?? Pa to znaci da je korona politika i izmisljotina. Cijelo vrijeme treba test i sad kao za izbore ne treba hahaha. Politika, PLANdemija.
GENOCIDNA REPUBLIKA SRPSKA
Ti si pijani ustaški genocidni okot.
vise mievi niih dosta i putovnice nek rade ta oce
Kad treba Hdz u pomoć onda sve može,pa i bez testa.
Logično .valja donijeti glas
Irakiransirija,..kako znaš da je glas HDZ-u,hajde mi objasni,evo ću ja tebi objasniti da se ne zna,recimo možda svi glasaju za SDP,kao što su glasovali svi Hrvati u BiH za Komšića,možda ne svi ali recimo 70%,..a šta kažeš prepametni i premudri te vidoviti,..ništa se ne zna a sve se zna,..kako sve dođe na svoje,..
Kroz Hrvatsku, kao i ostale zemlje EU, je dozvoljen tranzit bez PCR testa. Tranzit se kontrolira na način jesi li ostao u određenoj zemlji duže od 12 sati. Drugim riječima, svo ovo vrijeme se može ući u Hrvatsku i reći da si u tranzitu, sve dokle i izađeš iz Hrvatske unutar pomenutog roka. Ne kontrolira se jesi li ti nastavio dalje put Europe ili si se vratio natrag u BiH.
Ovime su samo na neki način obavijestili glasačko tijelo da ta opcija postoji, a ne mogu javno reći “slažite da ste u tranzitu”
Sramota cirkus, treba se odreći ovog balkanskog identiteta. Sramota u svijetu reći odakle si. Ljudski životi nisu važni već samo glasovi. Eto građani Hrvatske koliko vas vole i štite vaši političari
pa naravno, lešinari se ne mogu zaraziti koronom. u hercegovini su samo bošnjaci koronali
Najvece klice zaraze su javni prevozi,autobusi itd. Ja sam u martu isao u zageb sa autobusom svaka druga osoba kislje kaslje.Iza mene je sjedio decko koji je citavo vrijeme kasljobi on je hrvat student znam da nije ima pcr test prosao normalo Uglavnom popusim foru.
SPONSORED BY HDZ
Mi mislimo na nasu bracu bosanske hrvate, slobodno udjite u zemlju, glasajte i vratite se mirno u avoje jazbine...ovaj domove, draga moja braco. Eeeee moje komsije alaj vas guze vasi, sluzite im ko hemijska olovka 😀
Cuj to? Ko god ode glasati za to ima dobar interes.
Vjeruje u kUronu = neuracunljiv. Hvala onom ko je lansirao ovaj projekat, nikad nije lakse bilo prepoznati ljude nize inteligencije.
Vidi se da si zatuceni, balkanceros..
mogu li bosnej u Srbiju da prime vakcinu za 30 eura? pitam za druga