Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smirite se, ljudi dragi. Nece biti Trgovska gora, niti je ikada odabrana kao lokalitet za skladistenje otpada. Bila je samo pominjana kao jedna od vise opcija. Hrvatska zeli dobre i prijateljske odnose s BiH i razlog zbog koje jos nema odluke o tomu je sto se trazi optimalna lokacija za skladiste. Vidjet cete da je ovo ponovno bila jedna od onih tema na kojima neki skupljaju jeftine politicke poene i za koje ne kazemo bez razloga - tresla se gora, rodio se mis!
Bumo vidli, aBd! Bez brige! ;)
„Za Trgovsku goru bile su planirane novčane kompenzacije za lokalnu općinu u iznosu od oko milijun eura godišnje.
BiH će moći izraziti svoje dvojbe koje ce nas dragi Milo blokirati.
Neka svoga i u gori Mila.
ma caci ti to svom pricaj da ce Bosna u nekom kasnijem koraku moci izraziti svoje dvojbe.
Kad je to tako dobro i sigurno, postavite odlagalište na Medvednicu, zašto da ga vučete dalje !!?
@hawkeye 13 zagrebčana sa hercegovačkog kamena su protiv mog prijedloga :D
Ja vjerujem da bi se gradjani bosne slozili ako bi vi to odlagali u medjugorju 😅
Staviti na Predsjednistvo, odluku o skladistenju otpada pored Dubrovnika, koja ce krenuti sa realizacijom, ako Hrvatska krene sa odlaganjem otpada u Trgovskoj Gori. Pa da vidimo, hoce li Dodik i ovo blokirati.
Mile Dodo, po DNK katolik. Zalutao u pravoslavlje, iz čisto patriotskih razloga. Odlučio da tu pravi dvore, od Čokolinde na toj gori,dobio oapire. Ko će ko svoj svome? Allahselamet. Kuda idu divlje svinje?!!!
Pa kad nije opasan odlažite ga u okolici Zagreba.
Znači iza kulisa opet nekakva ucjena.
Garant oko Aluminija.Gasi gowna .Istovaraj šta hoćeš .Ima međunarodni sud.
Plitvička jezera su spojena podzemnim vodama sa Unom sami sebi prave katastrofu....
@ZingiriPingiri upravo tako nisam vjerovao kako radiacija piči uzbrdo. Una na 150 m, a plitvička na 600m nadmorske visine. Bas su spojeni.
Plitvička 540m a Trgovska se vrti 500-530m. Kkraška polja su spojena pozdemnim kanalima i pećinama koji idu stotine metara u dubinu i protežu se kilometrima. U smislu podzemne vode to je sve jedan bazen.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nema komentara, protivnici se još nisu vratili sa protesta ?
pa nije nije nego ako mi budemo prodavali slovencima da odlazu iznad dubrovnika. Mada je dubrovnik drzava za sebe i nema bas puno zajednickog sa hrvatskom.
@Ivanbiosad mislim da je ipak bolje da si roknemo jednu hidrogensku u po Bosne. Doći će radijacija i do susjeda sigurno.