Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HDZ je za UZP
Još jednom dokazano samo
Udruženi smo sa Izraelom u zajednički poduhvat, i to svi pravi hrvati, nema HDZ monopol nad hrvatskom nacijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za razliku od nekih slobodnijih i odvažniji demokratija, poput Španije, Norveške ili čak Slovenije, ovi susjedi su obični beskičmenjaci. Opet se divim Norveškoj ili Švedskoj koje su ostavile predrasude prema muslimanima zbog migranata koji im prave ozbiljne probleme i odlučuju mozgom i srcem. To su gospoda. Većina stanovništva u EU isto, samo im vlade rade drugačije.
Fake.Jake Potpuno se slažem, HDZ je prava beskičmenjačka stranka. Pravdaće ovaj potez politikantskim razlozima, "da se ne zamjere saveznicima, prvenstveno Americi". A šta je sa Španijom, Francuskom, Švedskom, Norveškom, Irskom, Grčkom, Slovenijom, Islandom... sve su ove zemlje glasale za UN rezoluciju kojom se traži povlačenje Izraela sa okupiranih područja?
I sada ce Izrael odmah da se povuce.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vjerojatno ću neopravdano dobiti sto minusa..ne opravdavam apsolutno ničiju silu ni ubijanje nedužnih ljudi samo se pitam da je obratna situacija da li bi bilo isto 200 vaših komentara ili mozda cak dva i da li bi ovoliko osudiivali ...Sve se gleda kroz prizmu imena
Civile se ne dira i svako krsenje tog pravila osudjujem. Posebno se ne diraju bolnice i skole. Narod je ogorcen jer se Jevreji u Izraelu ne dizu protiv ovog uzasa, a i zapadni lideri su najcesce monstrumi koji sve ovo nijemo gledaju.
Maske su pale ,sve je sada jasno svima osim Trojci koja Čoviću isporučuje dio po dio suvereniteta BiH . Na redu je južna interkonekcija
Hrvatskoj obaj pristup prema Palestini odgovara jer istu stvar žele BiH
UZP
Jel vam jasno ponašanje Plenkovića u vezi sa BiH . On nas posmatra isto tako i nada se našoj ustok sudbini
U Evropi je na fašizam pod plaštom demokratije.
Đ u b r a d
Kao i 1941 uz svoje saveznike. Paradoksalno i bolesno opet na krivoj strani historije.
Otkad se udruzenja gradjana bave priznavanjem država?
Jli ovo nekog iznenadilo? Presuda u Hagu im je vječna medalja na njihovim grudima.
UZP
Očekivano od uzp
Ocekivano od HDZ. Samo mi nije jasno da idu u toliki krajnost da podrzavaju ubijanje djece i zena. Mozda ovo i ne treba da iznenadjuje, obzirom na njihovu politiku iz 90-ih. Ovo ipak ne treba da cudi.
Sra. Njo. Tuđin. Man. Naraštaj. A šta više reći.
Sta ocekivat od njih, za njih, poznati su oni po svojim stavovima jos od prije 80 godina