Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piromani su vam veliki problem.
Hoćeš reći da su piromani problem i po ostatku svijeta gdje požari haraju. Jarane u Grčkoj izmjereno skoro 50 gdje nikad nije bilo toliko, kako god, svega ima, Bože sačuvaj većeg zla.. Životi su bitni.
Moji roditelji su iz Bosne ali vi ste jako naivan narod. Grupa piromana može zapaliti pola države, topli ljetnji dani su im paravan to je čitava organizacija. Valjda ti je poznato da se istomišljenici organiziraju a drugo ne postoji materija koja gori na 50 stepeni. Kako tvoj komp ne izgori a temperatura je 80/90 stepeni pod optrećenjem. Za požar su potrebne temperature od od 500 i više a to samo vrijeme kao takvo ne može proizvesti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
S obzirom sta se sve desava u Evropi, mislim da je samo pitanje vremena kada će i kod nas doći ovako, a vjerovatno i dosta gore s obzirom da ćemo se morati sami na sebe osloniti, jer svi imaju sada svoje probleme...Nek nam je Bog na pomoći, trebat će nam viša sila, jer smo nespremni kao i prethodnih 30godina...
Šta se dešava ? Slučajno samo u Europi kao i ti.
Čuj šta se dešava, pa evo gori Hrvatska, gori Grčka, gori Turska... a i mi znamo 'gorjeti' svake godine, ove će biti još gore. P.S wtf imao 8 lajkova i svake sekunde krenuli opadati lajkovi na 0, kakva je ovo skripta, šta je ovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovdje u Kemeru su požar gasili juće cijeli dan i cijelu noć. Desetak helikoptera, pet šest manjih i dva ogromna mlazna kanadera. Evo jutros još žešće napadaju požarište. Nastoje bar požar otjerati više u planinu. Hoteli nisu ugroženi.
Ovdje u Kemeru su požar gasili juće cijeli dan i cijelu noć. Desetak helikoptera, pet šest manjih i dva ogromna mlazna kanadera. Evo jutros još žešće napadaju požarište. Nastoje bar požar otjerati više u planinu. Hoteli nisu ugroženi.
gori borovina,gori ladovina
Svima dobro. Nadam se da ce prestati.
Nikad vako nije bilo, u nas su se vuneni čorapi ljeti nosili, okle sad 🔥
Bože sačuvaj
Kako Stjepan iz Dubrovnika kaze tokom, a Stjepan iz Kiseljaka kaže tijekom?
Isto kao što po cijeloj Slavoniji piše "Pekara", ali zato u Orašju "Pekarna"..
@adovski1985 mamu ti kaznim...prosle godine kad je kod nas bio pozar i kad su hrvatski kanaderi gasili vatru, jesil i tad tako mislio?
Gori vatraaaa medju namaaaaaaaa
Da nam Dodik ne izgori...
Ludilini sta gori
nek vam peljescani gase kome ste napravili most. nek ne bude zrtava a kad su mogli stari most srusiti nek im izgori I stradun da ih bog kazni dobro.
I tebe da bog kazni amin
Kad kod vas, u jadnoj vam Bosni, počnu požari, prvo se moljaka pomoć Hrvatske. Dok vi stojite i gledate kako vam zemlja gori, naši kanaderi gase. Rijetko tko od vas se uopće i zahvali, jer to se valjda podrazumijeva. Je li bilo tko od vaših sada ponudio Hrvatskoj ikakvu pomoć?Treba vas kokektivno biti sramota radi ovakvih komentatora, ali i vlastite pasivnosti i nesposobnosti.
Al me vatrira
koloko je kugla sladoleda?
Tebi svakako preskupa, nemaš vjerojatno ni za kornet.
Grozno. A kod nas valjda isto padne malo kise. Najavljivali haos, a nema daska vjetra