Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci porodicno nasilje koje traje vec odredjeni niz godina. To je vec neka info za razliku od prvog clanka. Nadam se da ce se sve zavrsiti mirno na kraju.
Ne daj Boze nikome
Ima zabranu prilaska od 2018 g.
4 baze zandarmerije postoje u srbiji.novi sad,beograd,nis i kraljevo.ovome ce da posalju kraljevacki odred.ici ce se na pregovore.ako ne moze nikoga da ugrozi sem sebe bolje pregovarati sa njim nego bez veze zuriti sa nekom akcijom i rizikovati pogibiju doticne psihopate ili nekog zandarma.ali nista ne moze da traje vecno.puci ce psiho do ujutru.ili ce se predati ili ubiti
Izvršio je samoubistvo!
The end
Otac se ubio. Završena priča
Neka je, dabogda mu šejtani pravili društvo u džehenemu
Otac kolac...
Grdoba predaj se
Naumio da pobije djecu pa dzaba
sramota..udatrio brat na brata..al kakva su danas braca i sestre nije ni cudo...
....nema predaje,,,budi frajer do kraja
Ovakve ljubazne i fino odgojene gradjane Srbije pojedinci iz vladajucih struktura konstantno pozivaju u BiH. I dobrim dijelom su uspijeli u nakanama.
Sram i stid bilo sinove
Ja, porodice za pozeljeti. Treba ih pustiti da se porokaju izmedju sebe. Fuj!
Treba gledati da im se pomogne, najlakse je reci neka se porokaju. Da im se na vrijeme pomoglo mozda se ovo ne bi ni desilo.
Bosnaa i Sandzak jedna bratijaa...💙
Provodila se anketa u Sarajevu, pitanje je bilo "Da li vam smetaju Sandžaklije u Sarajevu?" 5% odgovoraje bilo -Ne, ne smetaju nam 95% odgovora je bilo- A da kome mi smetamo??
To su srbijanci, Bosnjaci. Isto sto su I ovi nasi pravoslavni Bosanci.