Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuvajte ste četničkih botova ovih dana. Njima je u redu da nađeš metak u prozoru kuće, jer ne živiš tu. Samo takav mozak je spreman za genocid, i da ga kasnije opravdava.
Svako drugi je bot
Ma nisu to oni metak ispalili, to su Bosnjaci sami sebi.. Inace tako Srbi i za rat kazu da smo samo sebe ubijali.. Dijagnoza su oni posebna..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije hrvatska politika dobronamjerna, ali definitivno ne žele pararepublike na svojim granicama, pogotovo ne od onih koji kao kuje iz žare vire na kninsku krajinu, Slavoniju i "vekovne" teritorije. Ne bi im trebalo dugo da se povampire.
Nema tog zakona i tko će meni narediti da oprostim ili zaboravim što su mi Srbi uradili. Plenković je pokušao to sve popeglati ovdje u Hrvatskoj ali kao što se vidi, ne ide.
Mrznja prema hrvatima je puno veca nego prema srbima. Kolicina mrznje prema hrvatima koje prosipaju ove bosanske patriote je strasna. Mi propagiramo suzivot i bolju buducnost. Sa ovakvim glavama crno nam se pise. Mogu hrvati pomagati do besvijesti. Nije to dovoljno.
hrvati su dobri ljudi,govana ima svugdje.Ja kao musliman vise mrzim nas primitivni se ljacki i zaostali mentalitet.
Ma nisu oni ništa bolji, samo se prave fini i hoće da imaju dobar ugled u svjetu, a za većinu njih su ona šestorica što su presuđena za zločine nad bošnjacima heroji.
Dosta ljudi kazu isti su i srbi i hrvati.. Ali..... devedesetih kad su izbjeglice napustale BiH svi su isli preko Hrvatske posto je bilo sigurno
4k rezolucija
Buš mi cuncal pimpeka RS i SR .
Ovo je šou, kad englez i Hrvat kenjaju o genocidu.😂😂😂😂
Ovo su uradili samo da bi nekako izbjegli američku crnu listu za legitimnog i ekipicu, ali džaba su krečili.
Ove godine prvo na crnogorsko primorje pa lagano ka sjeveru do Zadra odmor, preko banja Luke nazad za šeher i usput iskenjat se fino negdje u PC, pozz 😘
zoki srbin milanovic na aparatima
Dobit ce Covke izborni izgleda.
tenk ju kroejsia
opet neke moje Bosnje pokazuju kako imaju kvocijent inteligencije ko temperatura u Sibiru i ne kontaju kako ovo hrvati nisu uradili jer nas vole nego sto mrze Srbe jbttt
Kvocijent?
jo00oj čika Veljooo, al mii seee pucaaaa 😵