Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali "njeno more". Ja bih joj trazila posjedovni list.
Vidi, vidi, stari lik u novom ruhu ali sa istom ideologijom. Što bi rekao Gandalf the Grey- you shall not pass.
"Bosanka" može da bude i Ivana. Ljetujem u Hrvatskoj od kada sam se rodio - nikada nijedan problem.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet idite i ostavljajte im pare dok vas vrijedjaju.
Da si pročitao tekst vidio bi da je dotična porijeklom iz BiH a živi na Braču, ne razumijem gdje da ide i ostavlja pare. Ovo je svađa između dvije susjede koliko ja vidim a ne turista.
Sto je najgore, citavu godinu im pacovi zive u podrumima koje izdaju kao apartmane - pred sezonu deratizaciju urade i nasi dodju i masno plate podrum a taj isti sa njihovim parama pravac Grcka.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Grčka, Turska, Portugal, Albania, itd. Nije samo da Hrvatska ima more. To sto platite za 7 dana u Hrvatskoj mozete za iste pare uzivati 14 dana u navedenim zemljama, 5 zvjezdica hoteli all- inclusive bez nacionalistickih ispada
Isprovociraj i snimaj,fali tu puno konteksta.
Obožavam splitski naglasak.
Dalmatinci su ekstra ljudi, najblizi su bosancima, iva je sigurno Gruda ili Lištice.
Njeno more haha.
Pa gdje se to kupaju? Šta je too????
Ajme meni, je li bija i ludi Duje?
Hoće para od Bosanaca, treba raja da se hvata grčke, Turske, Španije, Portugala itd jeftinije je a i lagodnije
Sjedim u Sevilli, pijem koktel, odmaram, uzivam i naletim na ovo kao vijest na fb Ma druze, ne bi otisao kod komsija ni da je zadnja opcija za odmor! Svijet otvoren, koji ce mi k CRO
cuj sjedis u sevilli hahhaha...zamisli kazes evo sjedim u sarajevu npr...ti sjedis jarane u kuci, eventualno u nekom kaficu sevilla...nisi ti spaniju vidio
Ne bi bio na tvom mjestu.Ti si od onih to žele da komšiji crkne krava, a to je pakost i zloba.
Zanimljivo kako na klicu nema vijesti o masakru u njemackoj
Presmijesno. Ja bih joj se samo dobro ismijala i mozda time izazivala da gospoDZetina jos vece sLanje napravi pa da malo u pritvoru zavrsi a mozda bi joj tlak otisao na gore da bi joj pozlilo haha.
Dalmaciju izgradili Bosanci, i bila je hiljadama godina naše vlasništvo, Kraljevstva Bosne Slavne Ilirije. Samo ukucati u Google: DNK haplogrupa i2a1, prva slika, tamna fleka (Bosna + Dalmacija), dan danas 90% stanovnika Dalmacije direktni potomci Bosanaca. TO JE NAŠE MORE, BOSANSKO. I čitava Dalmacija govori bosanskim jezikom, jer drugog nemaju.
Hrvoje Hrvatinic cisti bosanac igrace se trece polu vrime
Ja bio na Rhodosu. Francuskinje me odusevile.
I ovo je vijest? Neka luda žena? Ma dajte molim vas.
Bošnjaci su napravili hiljadugodišnju grešku što nisu ostali sa Srbima u Jugoslaviji. Siguran sam da ne bi stradali a Hrvatska bi bila Zagreb sa okolicom. Nakon svega što učiniš u ratu, pa ekonomsli pa u turizmu dobiješ ovo.
Stancas li ti sta u zivotu ili u kasne sate bacas na te teme? :D