Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novi Sad nikad nije bio mjesto nacionalizma, a ovaj ljudski otpad od navijaca vidjamo u raznim nacionalistickim i fasistickim ispadima, zadnji sloj drustva kao narkomani i dileri kriminalci.
možda nije bio...ali sad je Novi Sad naseljen ubicama i zločincima iz perioda 92-95...večina srba koji su pucali po Sarajevu je u Novom Sadu ...Vučija Luka, Petrovići,Hreša, Bulozi...sve porodično naselili NS....nemoj da po imenima nabrojim a koji su osumnjičeni za ratni zločin
Zamisli zivjeti s ovakvim uvjerenjem da je to heroj... Pa od straha ne bih imao hrabrosti da sjednem na biciklo imajuci u glavi da ce me karma zbog hiljade prolivenih suza odvuci pod kamion..
Smor
Žao mi Vojvodine kada ih nasele ova gamad iz Bosne, tek će onda shvatiti s kim smo mi živili
Trebali su petokraku, da bude titinom đeneralu drago
I neka su, hvala za to
Zar nije bullevar from the New Now😄
amin
Vojvodina nije Srbija!
NČ . Neki Čovek. Ili Nenad Čanak stoje iza ovoga .
Šta je NS bez Srba? Šta je Vojvodina bez Srba koji su je stvorili? Bem vas glupe, prije komentara informišite se malo. Možda su trebali dati guzicu okupatoru slično kao bošnje i zaboraviti svoje porijeklo? Mladić jeste seronja i vjerovatno zločinac, NS jeste pun seljaka ali bošnjaci koji komentarišu NS su proljev kliksa.
Ima u Srbiji i antifašista.
Pozdravite vasu mamuu djoka cvarkov
još malo pa će ga proglasiti nekog svetca
prije ce biti zastitno lice pampersa
Znate sta je problem... To sto smo mi nekako previse mekan narod.. mi nikad nismo uzvratili na sinkaniranje, provokacije, uvrede i sl. Kad smo se mi okupili za dan drzavnosti Bosne i pjevali pjesme o Naseru Oricu i ostalim komadantima? Kad smo hodali po Bosni sa zastavom sehadeta i pjevali pjesme o unistenju srba? Zato sto smo civilizovani i mi se osjecamo lose kao muslimani ako drugom cinimo nesto lose bez ikakvog razloga..
Ovo je rečenica iz legendarne serije Državni posao koja se snima u Novom Sadu : Pozdravite vašu mamu! Prejako hahah