Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako primim Astra Zenecu i onda posle toga letim avionom, imam li duplo vecu sansu da dobijem trombozu ?? 😁😁
Medjutim, ipak ce on drugu dozu dobiti Pfizer, a ne Astra Zeneca! Ni Đikić neće dobiti drugu dozu AstraZenece: 'Nijemci su odlučili da svi uzmemo drugo cjepivo' https://www.24sata.hr/news/ni-ivan-dikic-se-nece-drugi-puta-cijepiti-astraznecom-odlucila-je-tako-njemacka-za-svoje-ljude-755425
Najmanja šansa je da budem u avionu za Australiju...
Placenik, najobicniji placenik...
Brqvo doktore reci nam.
U Velikoj Britaniji je cijepljeno preko 18 miliona ljudi, krvni ugrušci su se javili kod 30 (1:600,000), umrlo je 7 (1:2,500,000). U Americi je 11 na 1,000,000 ljudi imalo ozbiljnu alergijsku reakciju na Pfizer: https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/70/wr/mm7002e1.htm Veće su šanse da umrete prilikom vađenja zuba.
Manite se priče radite nešto, samo znate pricati
ovaj mali laprda iz dana u dan, ja sam mislio da je on malo pametniji
Vucic dao AstraZenecu sarajevskim klosarcinama jer su Njemci i Francuzi odlucili da i oni koji su prvu dobili AstraZenecu, drugu dozu dobiju Pfizer ili Modernu.
Inace ovaj je Djikic je jedino « ugledan » u hrvatskim i pohrvatickim medijima u BiH tipa Klix. Ostali, ni spomena o njegovom « ugledu » izuzev sto se spominje u kontekstu Europske investicijske banke.
haj ne lazi
Čuj ovog plačenika ljudskog šljama ...otjeran iz hrvatske zbog kriminalnih radnji sad našo pričati o dobrobiti otrova ..zabi ga ženi u guzicu mater ti smrdljivu
Ivan Đikić najnovija verzija broj 154. Čas ovako, čas onako može svakako
Poserem ti se u usta smece jedno...
Evo ja primio vakcinu AstraZeneca dva dana imam groznicu i temperaturu . Da znate simptome vakcine
Šta molekularnio biolog uopšte zna o trombozi.Idi popunjavaj formulare kod gazde okani se kliničke patofiziologije.
katozlatoAH Covjek vise ima u malom prstu nego ti u citavoj tintari...
Što nije ovako lijepo predstavio i cifre oboljelih i umrih od korone: 17000 zaraženih, umrlih 6000. Ali ti 170000 zaraženih nisu dobili koronu božanskim putem, nego iz kontakta sa drugom populacijom tako da je broj zaraženih bliži 1.700.000, a 6000 umrlih na taj broj je 0.353% (u razvijenim zemljama još niži) . Pa onda fino objasniš da iako je svaki izgubljeni život tragedija ove brojke nisu ni blizu da opravdaju bilo kakve "mjere"
pijes iducih 10ak dana aspirina koji su protiv tromboze ko se bas plasi
bas tako. od milion primjenih vakcina jedna osoba preminula (koja je mozda vec imala problema sa tim al nije znala)