Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slika je tamo gdje je i bila. Obicna laz od novinarskog smeca koje se koti polako u svim drzavam bivse ex-yu. Dokaz je i Klix koji umjesto da ukloni vijest koje je dokazan lazna, drzi je i dalje. Toliko o profesionalnom novinarstvu.
Slika uopste nije nestala!
Sta ocekivat od cetnika? Njima je u krvi da kradu, pljackaju, otimaju, lazu, varaju itd
Sorosevski Blic koji polako postaje zuta tabloidna novina objavio kako su nestale orgulje i Lubardina slika.Orgulje se nalaze na restauraciji a slika je u domu sindikata u dvorani ''scenska kula''.Daklem, nista nije nestalo, sve je tamo gde treba da bude a zahvaljujemo klixu na brizi za umetnicka dela iz Srbije.
Srbi imaju najviše umjetnina na balkanu ubjedljivo od arkana do pink pantera ne zna se ko je veći ljubitelj umjetnina i kulture
Daleko od toga da sam ja tvrdio da je Lubarda Sarajlija ili pak nešto približno tome ali svako tumaći kako njemu odgovara
To me podsjeti na staru narodnu poslovicu: Niko nema sto Srbin imade, a imade ono sto ukrade.
@SpIitskeKobre To me podsjeti da je Djikanima trebalo 400 i kusur godina da podignu Prvi Djikanski Ustanak, toliko im je lose bilo pod Turcima.
Mujo