Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je dokaz da EU ne zanima zivotna sredina i cista voda i vazduh nego agenda i kontrola populacije preko el. energije i el. auta
xpen321 Baš sam se zapitao gdje je stara, dobra "agenda", kad evo je! Kontrola populacije preko električne energije i električnih auta zvuči sjajno, vrijeme je da 5G mrežu i dresirane šišmiše iz tajnih biolaboratorija zamijenimo nečim novim.
Srbija, europska Bolivija. Njemacka ima puno vise litijuma od Srbije, sto bi zagadjivali kad mogu u Srbiji kopati i odvajati litijum.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vucko prodao Srbiju, narode Srbije ne pristajte ni po koju cijenu ogulit ce vam kozu!! Istrajte!!
Oni ostaju, al poslednja će biti vlasti Srbije!
Naravno da će EU biti za. Nije njihova zemlja što strada.
Briga EU za gradjane srbije, za okolis u srbiji, a isto tako briga njih za nas u BiH. Godinama su nas likovi poput Niksica i Forte dezavuisali sa EU.
A ti se zabrinuo za Srbju i gradjane Srbije:):):)...uh, uh ,uh
Kopajte u svojoj zemlji, braco srbi nedajte se
Eto vam sad nacionalisti sa Balkana, što ne štitite suvrenitet svojih zemalja kao 90-ih kada smo međusobno ratovali.
Uđe li jedna kap tih metala u Drinu ili njene pritoke sa zemljom ćemo v.. s....t
Građani, u svakoj državi služe da budu ovce, prate medije i pune budžet. Ništa više.
Narodeeee .... spavas .... probudi se ....ovo do sada nije dovoljno .
Srbija nekako nije drzava, to je firma. U Europi, Njemacka i Ceska Republika imaju najvece rezerve od litijuma i sad se trazi da se kopa u Srbiji kad narod hipnotiziran
Male zemlje ništa ne mogu kada se zapadne sile okome na nju!
Evropska unija apsolutno odbacuje sve optužbe da bi bila umiješana u bilo koju vrstu nezakonitih ili nelegitimnih aktivnosti povezanih sa stranim miješanjem, mi bre samo ocemo vas litijum, po svaku cenu.
Dokaz da je vučić porodo bez pardona srbiju
Biće rat za vodu, Balkan ima vode, zato su nam rat napravili, sve će nam uzati strani mafijaši
Od mene malo sutra, moja cesma se odvrce samo kad ja dozvolim.
Svi političari bivše Juge su prodali zemlje, prodane, duše, podanici upravo oni a stalno pričaju da neće biti podanici, Tito bi ponovo umro da vidi šta, su uradili mafijaši i nacionalisti od onakve zemlje, sve vas treba na Goli