Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo po dzepu, sljedeci put joj i merhaba nece biti strano.
moze pricat ko sta hoce Hrvatska je drzava prava
Samo za sitni ol os h dok krupni kupi i rukama i nogama i nikome nista
Mislim da ne pratis onda njihovu Crnu Hroniku i gomile nerijesenih slucajeva, a gdje tajkunski sinovi ne dobijaju zatvorske kazne.. .Itd Itd. Otvori malo 24Sata, ili Index, pa da vidis haosa. Preko TV sve izgleda bajnoi... Ali sušta suprotnost. Pitaj bilo kojeg Hrvata iz Hrvatske kakvo je stanje..... Pa da cujes iskrene odgovore.
Eto, kako du stvari jednostavne.
Bravo za HR i njihovu policiju
idemo, mjesec dana u zatvoru dok se utvrde okolnosti, zašto si ti narušavala javni red i mir.
Kompl HH ..eksasica
i na tome ce se sve zavrsiti
ne s.ri
Meni je ovo van pameti. I jedna i druga. Prva sto se tako ruzno i nepristojno obaci a druga sto je napada.
Odlicno je da je osudjena, ali nije ni bilo puno prostora kada je neko snimljen. A sta kada se ne snimi? Ne moze se sve snimiti... Ima dublji problem, prljaviji, porazniji, ali ne treba umanjivati ponasanje policije i suda , drzave Hrvatske (aparata), zbog bahatosti stanovnistva...
Nikoga ne treba vrikedjati ali kakav je cejf i uzivanje da s onoliko odjece ulazi u vodu i kao kupa se
Ko jos ide kod ovih gulikoža na ljetovanje?
to kao more njeno?
DA NIJE VIDEO DOKAZA BILO BI PAPALA MACA. EDI
video zapisi ne vrijede kao dokazni materijal na hrvatskom sudstvu a ipak odrauju poso odlično.
Ne vrijedi ne treba zaista tamo novac ostavljati.
Aj ne rise, a tek koji je gust uzeti argetu i pomidoru u ducanu.
Hvala Hrvatska
Bravo! Sljedeci Dodik
Meni se nikada ništa nije ružno desilo u Hrvatskoj a cijeli život sam ljetovao tamo. Jeste jednom doduše, kad sam bio sa ekipom imali smo nekih neugodnosti od strane malenog proćelavog šefića sale u hotelu. Ono, tipično omalovažavanje i nedostatak poštovanja kakvo su imali drugi gosti. Šefić je Hercegovac, naravno. Na polasku smo mu priredili smicalicu a da je nije bio ni svjestan :D Makar smo se smijali danima poslje.