Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjeda Tomasevica samo pokazuje koliko je Narod u Hrvatskoj i Zagrebu inteletkom..i svatanjima izdignut od nazovi "Veci Hrvata",nalik onim u z.hercegovini . Ti ljidi sve vise poprimaju evropske i siroko demektraticne kvalitetete i gledanja na svoju biucnost.
Ja sam recimo isao na ljetovanja po Prlijepom Hrvatskom primorju.. Isao sam i u Neum Ali sam se daleko bolje i ljepse osjecao kada odem redom bilo gdje Makraskom nego u Neumu.. U nemu nisam smjeo rec ime cak mi je gazdarica aprtmana to sugerisala. Posto sam.onko krsan momak..120 kg..sprki kraden..atket majca..ramena metar...Prodem kroz Ulicicu neuma.do piljare iz lokala.se raspituju jleli nas ili nije
U prvom krugu hdz skoro 90%, u drugom krugu nešto malo dobiju ostali koji nisu sdp. Kakav vjetar, Hrvatska se ne osjeća da je na Balkanu. Ona je u EU. Zeleni ili neko drugo osjećaju se kao kolonizatori prema ostatku Balkana. Imate primjer Milanovića - veći nacionalist od Plenkovića i Kolinde Grabar Kitarević.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HDZ NA IZDISAJU :)))
Aha,osvojio 15 od 21 županije i 80 posto gradonačelničkih mista.
Ove alternative su gubljenje vremena.. Šta bi sa Živim zidom, traju i jašu jedno vrijeme na populizmu i onda nestaju.. Slonta narod da je to šuplja samo za njihovo lično dobro... Tako će i kod nas trojka, a posebno NiP nestat za 10 godina, ali nažalost uništit će nadu u bolje.... Ne može populizam ništa dobrog donijeti...
Zg Metropola ,svaka cast Purgeri!
ZG izbori su namjestaljka... 2 glasa tomasevicu- 1 glas Skori
Zeleno lijeve koalicije su najnaprednije stranke na zapadu. Zvuci obecavajuce. Bravo Zagreb. Veliki pomak.
hahahaha bakirova braca zijanila seka na respiratorima
Nacionalne stranke na Balkanu ce u skorije vrijeme biti prevazidjene kao crno bijeli tv.To je prirodan slijed.Ne uklapaju se u 21 vijek
Sramota za Zagreb.
Zeleni ili neko drugi u Hrvatskoj osjećaju se kao kolonizatori prema ostatku Balkana i prema Bosni. Imate primjer Milanovića - veći nacionalist od Plenkovića i Kolinde Grabar Kitarević skupa. Dobro je da je gradonačelnica iz sdp-a priznala poraz sdp-a u Zagrebu i čestitala Tomaševiću.
Ovi zeleni, jesu li oni legitimni Hrvati, bilo bi interesantno cuti sta kaze o tom milijuna bogati nasljednik Titovog rudara i kamiondžije.
Sad ce ti ovi iz HDZ-a reci da nisi pravi Hrvat i ne predstavljas njihov narod 😂
Radovan Karadzic ne moze zaspati. Nema gdje srati od straha. Zovu ga ebaci..kaje se sta je sebi uradio. Jednu izdrko tinu od eresa dao socijalistima da se bogate.
Samo da nije onaj uhst.sha skhoro
Bravo.Balkanom puše neki novi val i talas...neki novi vjetar koji ce 2022 odpuhati ovaj ostatak ustajalog smrada nacionalni tvorova...Da i narod prodiše punim plucima....dosta je parazita na nasim leđima...Nova era stize.
Moj ti, naivan si kao francuska sobarica...
Puše Hrvatskom, kakvim Balkanom....Teško da će istočno ili južno od HR ikada igdje na vlast doći zeleno-lijevi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)